Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Nieoficjalne Spolszczenie PES 2017 V2,0 DLC 3,0

<< < (30/42) > >>

tommy:
Witam,

po nowej aktualizacji 1.04 pojawił się plik dt80_300E_win i spolszczenie niestety nie działa...  :(

gracusxdd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam,

po nowej aktualizacji 1.04 pojawił się plik dt80_300E_win i spolszczenie niestety nie działa...  :(

--- Koniec cytatu ---
Mi na pesgalaxy 2.01 działa spolszczenie pod DLC 3.0 Crack 1.04

kriss12:

--- Koniec cytatu ---

Panowie spokojnie robie spolszczenie pod DLC 3,0 skoncze tylko nocki w tym tygodniu i będę robił dajcie mi trochę czasu po potrzeba wszystko skopiowac i jeszcze przetłumaczyć nowe kwestie
jak co to będę was informował 

czapic:

--- Koniec cytatu ---

u mnie działa na patchu smoke patch 9.3.0 z dlc 3.0 z patchem 1.04

tommy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEu mnie działa na patchu smoke patch 9.3.0 z dlc 3.0 z patchem 1.04

--- Koniec cytatu ---
ja gram na czystym, ponieważ praktycznie tylko w trybie ligi online, a po instalacji kilku paczy zawsze maiłem problemy ze znalezieniem przeciwnika... w sumie na czystym wystarczyło podmienić plik i śmigało niestety po aktualizacji pojawił się kolejny plik który pewnie pełni rolę nadrzędną nad tym podmienianym i tu leży źródło problemu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej