Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Nieoficjalne Spolszczenie PES 2017 V2,0 DLC 3,0

<< < (40/42) > >>

MatAnd:
Spolszczenie bardzo dobre, ale przyczepię do paru rzeczy (niewielu): nie wszystko jest przetłumaczone w poradach ogólnych (nie wiem jak to nazwać), tych dotyczących ustawień treningu oraz czemu w tych ustawieniach jest dwóch niszczycieli (bo rozumiem, że chodziło o anchormana i destroyera i sens jest podobny tych słów, ale trochę szkoda, że w PL nie dało się rozróżnić) 

czapic:
Witam mam problem ze spłoszczeniem pesa a dokładnie PTE Patch 2017 6.0 wgrywam sploszczenie jak zwykle wgrywałem do pesa czystego czy smoke patcha ale na tym mi nie chodzi mógł by mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak sie dzieje pozdrawiam i czekam na odp. :)

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mam problem ze spłoszczeniem pesa a dokładnie PTE Patch 2017 6.0 wgrywam sploszczenie jak zwykle wgrywałem do pesa czystego czy smoke patcha ale na tym mi nie chodzi mógł by mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak sie dzieje pozdrawiam i czekam na odp. :)

--- Koniec cytatu ---
musisz je dodać na samym końcu w dptfilelist

czapic:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE musisz je dodać na samym końcu w dptfilelist

--- Koniec cytatu ---

Działa wielkie dzięki za pomoc !!! :)

yankeees0:
Witam panowie kurde mam problem ze spolszczeniem moglibyście mi pomóc kris czy ktoś tam? nigdy nie miałem problemu z wgraniem spolszczenia od ciebie kriss a teraz zainstalowalem sobie najnowszego patcha SMOKE 9.4.6 po update i zrobiły się schody... Mianowicie działa patch a gdy dodam spolszczenie to znika mi spolszczenie. DLC 3 jest, może ktoś mi wytłumaczyć jak wgrać spolszczenie i które ściągnąć aby zadziałało?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej