Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Nieoficjalne Spolszczenie PES 2017 V2,0 DLC 3,0
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPesGalaxy - jak dodam spolszczenie do download i dodam je za pomocą selektora galaxy, to jest tylko w trybie offline - online nie dodaje spolszczenia
Tam jest tak zrobione, że selektor nie podmienia pliku DpFile, które są gdzieś w innym folderze, tylko edytuje jakiś plik .txt, który ma wpisane co ma załadować do DpFile i nie moge rozkminić jak to zrobić dla online (dla online oprócz nazw 100.cpk i 200.cpk są za nimi jakieś cyferki)
--- Koniec cytatu ---
Tomazi dokładnie
Przepraszam wszystkich co na patchu pesgalaxy i możliwe, że jeszcze na innych oprócz smoke nie działa spolszczenie.
Spowodowane jest tym iż patch pesgalaxy działa offline spod steama, niektórym z was będzie działać niektórym nie, właśnie jestem w trakcie rozwiązywania problemu z tym patchem.
Jak tylko uda mi się to naprawić i uporać z tym błędem dostaniecie fix-a do spolszczenia
jak na razie miejcie cierpliwość co do spolszczenia
Pozdrawiam kriss12.
zdrdbwa1995:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak wkleisz do folderu Data pliki z językiem ang to usuń te z językiem chińskim następnie wklej plik ze spolszczeniem do download i użyj dpfilelist generatora.
--- Koniec cytatu ---
Dzieki elek, bez ciebie nadal bym siedział na chińskich napisach i nigdy bym nie doszedł do tego ze na wersji CPY musze wgrać jezyk angielski, po wgraniu jezyka angielskiego do folderu data i dopiero zrobiłem spolszczenie tak jak w instrukcji wszystko ładnie śmiga..
PS. dzieki kriss za spolszczenie kawał dobrej roboty.
abc250693:
Tutaj z nudów nagrał dla wersji Steam bez dodatków poradnik jak wgrać spolszczenie autora tematu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
inne generatory które nie miały błędów a są lepsze
MainVegeta:
Po wgraniu spolszczenia nie wyszukuje mi przeciwników w my-club w lidze
Nawigacja
[#] Następna strona