Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

OF lub patch na Xbox One

<< < (2/3) > >>

schaolin360:
Tak się zastanawiam od dłuższego czasu czym jest to spowodowane, czy Konami nie przepada za Microsoftem i bardziej promuje PS4, czy to może sam Microsoft nie chce pozwolić rozwinąć skrzydeł PES na Xbox, bo "trzyma" bardziej z EA, które daje bonusy w postaci Legend w Fifie i EA Access

P.S.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjedynie co pozostaje to żmudna edycja

--- Koniec cytatu ---

Też się mocno zastanawiam, czy bawić się już w edycje, czy poczekać na Data Pack, bo nie chciałbym później tworzyć wszystkiego od początku :P

Bracia Tashibana:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBoją się przerobienia konsoli a co do edycji

schaolin360:
W kilku ekipach już sobie edytowałem stroje, ale bawiłem się też w "naprawianie" reprezentacji Polski, dodałem kilku piłkarzy, tych co są dostępni w grze (Szczęsny, Glik, Milik itd), a po Live Update wszystko się skasowało, to nie wiem czy dalej przerabiać stroje, bo się boję że się wszystko usunie po wyjściu Data Packów, a w cholerę czasu do zabiera...

Bracia Tashibana:
Edytujesz zespół dajesz team export i po update masz nadal zawodników proste stroje edytuje w przerwach pomiędzy My Clubem a niedługo zabieram się do zawodników Legii jak skończę to wrzucę zdjęcia ps wiecie jakie zmiany mają przynieść listopadowe data pack

schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEps wiecie jakie zmiany mają przynieść listopadowe data pack

--- Koniec cytatu ---

2 stadiony, przyśpiewka i klasyczne stroje Liverpoolu, twarze i buty, może jakąś piłę jeszcze dorzucą:
Signal Iduna Park (Borussia Dortmund/Home Stadium)
Anfield (Liverpool FC/Home Stadium)
You’ll Never Walk Alone
Liverpool FC Classic Kit
Faces Updated
Boots Added

REJESTRACJA lub LOGOWANIEEdytujesz zespół dajesz team export
--- Koniec cytatu ---
A slotów na Team Export jest tylko 20 ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej