you have file id.txt to LLPS folder?
U mnie wszystko sie popierniczyło, gram srebrną piłka w La Liga, stadiony sie pozmieniały, gra zaczęła lagowac, obraz sie jakby zmienił... był jakis patch na steam? co sie moglo stac? Wydaje mi sie tez ze nie ma na poczatku Reshade..
Stanek 7 część nie pobiera się nadal błąd 250 mb
Czarny ekran po uruchomieniu gryEdit:Po uruchomieniu gry normalnie przez pes2017.exe, wersja 1.04 i brak DLC. Czy DLC może to być powodem? Usunąłem dodatkowo katalogi Backup i Backup - 1.Edit 2:Podstawowa wersja działa już z DLC 3.0, chociaż nie wiem czemu się to wysypało. LaLiga cały czas czarny ekran.
Mam dokładnie to samo...
spróbujcie naprawic pliki ze steam, lub zainstalować pirata i nie zastępować tych plików:lua51, mvscr i ladeboard
No dobra chodzi o te pliki to mógł byś je podesłać ?
Lipa zainstalowałem na czystą Wersje CPY bez podmiany tych plików co mówiłeś i nadal to samo.
Ja mam pytanie związane z serwerem na którym jest patch.Czy te 5 zł na 3 dni to będzie dobry zakup i nie będzie z tym serwerem żaden problem, tylko będzie się pobierało na full prędkości mojego łącza? Bo przyznam się bez bicia..szukałem w google jakiegoś torrentu wersji 6.0 ale niestety nie ma a czekać mi się nie chce. Akurat jutro będę mógł ogarnąć zakup konta premium.Oczywiście pobierałbym w zasadzie 24h na dobę bo 35 gb danych to trochę jest nawet przy kupnie premium.