Kilka rzeczy mi się nie podoba (piszę tu wersji 4.50). Tylko nie krytykujcie mnie, bo to tylko i wyłącznie moje zdanie, poza tym wiem ile pracy jest włożone w tego patcha oraz jego aktualizacje i nie jest moim zamiarem krytykowanie, tylko wyrażenie opinii skonstruowanej pod swoje wyobrażenie o patchu idealnym (miesiąc się zbierałem na odwagę by go napisać). Po pierwsze (tu uwaga nie skierowana do Stanka) szkoda, że nad tłumaczeniem nikt nie pracuje, ponieważ nie wszystko jest przetłumaczone oraz chyba korekty nie było robionej oraz jak czytam niektóre teksty to sensu się muszę domyślać (mój angielski to początkowy B1). Po drugie pierdółka upierdliwa muzyka w grze. Nie słucham takiej jaka jest w tym patchu i prawdę mówiąc nie przeszkadza mi, ponieważ wszystko i tak wyłączam (komputer pozwala mi na granie i słuchanie jednocześnie youtube lub foobar), ale co się dzieje na końcu meczu? jak się pozbyć muzyki w grze?. Po trzecie pierdółka upierdliwa strasznie to kolorki strojów (te takie prostokąciki przy wyborze strojów), to jest strasznie irytujące, że trzeba przed prawie każdym meczem ręcznie ustawiać stroje drużyn, bo jakiś klub ma żółty prostokącik, a stroje białe (to musi być czasochłonne takie zmienianie w edytorze rozumiem). Po czwarte najmniej uciążliwy, ale wiąże się z piątym stadiony i powtórki, których na niektórych stadionach nie widać bo trybuny zasłaniają wszystko (White Hart Lane) lub białe plamy (stadion Arsenalu), w edytorze nie wszędzie da się klubom zmienić murawę (na okręgi na przykład)(Ale tu domyślam się z opisu, że stadiony zostały stworzone przez kogoś innego, a przez ciebie do patcha zaimplementowane). Kolejna sprawa Liga Chińska. Ja wiem, że parę gwiazd tam gra, ale zamiast chińskiej wolałbym już MLS, a jeszcze bardziej Ligę Turecką lub Rosyjską (szkoda, że można dodawać lig i klubów tylko zastępować). Na koniec, co mnie troszkę dziwi brak najmocniejszych polskich klubów. Nie chcę całej ligi (bo byłoby to zabraniem slotów na ciekawszą ligę i kluby) ale i Lechia, Lech, Jagiellonia obok Legii powinny się znaleźć w other european teams. A tak to wszystko odpowiada. Świetna robota, patch naprawdę bardzo dobry i taki który ma najmniej wad w porównaniu do Smoke'a, PTE, PESGalaxy.