Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3
Przemcio:
Bo mecz się nadal wgrywał i minęło około 4 minut i wyłączyłem grę i nie wiem czy by mecz się po jeszcze kilka minutach włączył ale to jest dziwne bo jeśli mam czekać 4 minuty albo i więcej minut lub wogóle się nie włączy to szkkoda
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBo mecz się nadal wgrywał i minęło około 4 minut i wyłączyłem grę i nie wiem czy by mecz się po jeszcze kilka minutach włączył ale to jest dziwne bo jeśli mam czekać 4 minuty albo i więcej minut lub wogóle się nie włączy to szkkoda
--- Koniec cytatu ---
gralem Polska w World Cup aż do finału bez problemu a stadion można sprawdzic przed meczem wciskając rb kilka razy
arnold997:
Bolek. Sciągnąłem wersje complex. Gdy chcę wgrać grę to z editem problem, bo nie chce wgrać. Wyskakuje komunikat, że save data jest z innej wersji.
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBolek. Sciągnąłem wersje complex. Gdy chcę wgrać grę to z editem problem, bo nie chce wgrać. Wyskakuje komunikat, że save data jest z innej wersji.
--- Koniec cytatu ---
musisz zrobić jak w poradniku jest on w spoiler tam gdzie edit pozmieniać id konsoli na twoje id i będzie śmigać
arnold997:
Właśnie doładnie tak zrobiłem. Podmieniłem dane z Twojego edita na te z mojej konsoli i właśnie taki komunikat mi wyskakuje
Nawigacja
[#] Następna strona