Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3

<< < (26/135) > >>

Polo:
Mam pytanie.
Jak wgrałeś twarze zawodników tak żeby było ich widać na boisku w menu ?

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie.
Jak wgrałeś twarze zawodników tak żeby było ich widać na boisku w menu ?

--- Koniec cytatu ---
trzeba przerabiać mini fotki do dds i do rozmiaru 128x128 następnie takie foldery robisz później szukasz id danego zawodnika i przypisujesz do fotki np player_ id zawodnika     player0\common\render\symbol\player pakujesz do pliku cpk i tyle.
Najlepiej sobie wypakować z gry lub z dlc pliki i wtedy będziesz miał podgląd jak maja foldery wygladać i gdzie umieszczać fotki

Maya360:
Hej,

dwa pytania.
- Czy ten patch współgra z DLC 1? i co z DLC 2 ?
- Do tej pory miałem wgrany patch Viper12 i jestem mega zadowolony, ale po DLC gość do dziś nie zrobił opcji dla Europy.
Czy jeśli wezmę od @bbolek83 tylko DLC i DP FILE a resztę plików od Vipera do zagra ? Jak to zrobić ?

NO, oczywiście wziąłbym jeszcze tatuaże, bo to jest jakiś kosmos. Dobra robota !

Dzięki za pomoc. Dobrego tygodnia

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHej,

dwa pytania.
- Czy ten patch współgra z DLC 1? i co z DLC 2 ?
- Do tej pory miałem wgrany patch Viper12 i jestem mega zadowolony, ale po DLC gość do dziś nie zrobił opcji dla Europy.
Czy jeśli wezmę od @bbolek83 tylko DLC i DP FILE a resztę plików od Vipera do zagra ? Jak to zrobić ?

NO, oczywiście wziąłbym jeszcze tatuaże, bo to jest jakiś kosmos. Dobra robota !

Dzięki za pomoc. Dobrego tygodnia

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy zadziała z dlc 2 jak wgrasz sobie sam z tego względu że mogą być jakieś błędy wtedy w patchu. Druga kwestia tak już mam kompatybilnego patcha z dlc 1, 2 na początku grudnia wypuszczam v2

Maya360:
No jasne. DLC 2 narazie nie wgrywam.

Ale co zrobić, żeby działało DLC 1 na moim patchu Vipera ?
Potrzebuję mieć odpowiedni europejski DP File ?
Pytam, żeby zrozumieć.

Tak czy inaczej spróbuję pewnie wgrać cały Twój i( bez Intro ;) ) i zobaczymy jak będzie.
Ale gdybym miał jakieś problemy i chciał wrócić do Viper, który nie zrobił wersji europejskiej, to co potrzebuję wymienić...?

Dzięki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej