Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3

<< < (27/135) > >>

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo jasne. DLC 2 narazie nie wgrywam.

Ale co zrobić, żeby działało DLC 1 na moim patchu Vipera ?
Potrzebuję mieć odpowiedni europejski DP File ?
Pytam, żeby zrozumieć.

Tak czy inaczej spróbuję pewnie wgrać cały Twój i( bez Intro ;) ) i zobaczymy jak będzie.
Ale gdybym miał jakieś problemy i chciał wrócić do Viper, który nie zrobił wersji europejskiej, to co potrzebuję wymienić...?

Dzięki

--- Koniec cytatu ---
Intro musisz wgrać wszystkie pliki muszą być wgrane bo patch inaczej nie zadziała Ci co do vipera to musisz dlc dodać do dpfiles i zobaczyć czy działa
muszisz miec wszystkie pliki viprer i np mojego patcha na dysku i wymieniasz tylko dpfiles i masz albo viper albo mój :P

Maya360:
Ok
ostatnie pytanie, żebym tu nie zaspamował wątku, ale nie wiem czy to skumałem.

Do plików VIPERa muszę od Ciebie dodać DLC zamiast jego i zobaczyć, czy działa ??
Czy coś jeszcze ?

Rudolfinio:
Witam.
 bbolek83 ma taką prośbę .Czy możesz sprawdzić stadion Neu Sonne Arena. Mam grać ćwierćfinał Legia Zagłębie, ale tylko ikona kręci się i mecz się nie ładuje. Druga rzecz choć mniej bolesna to zawodnik Hlousek , podczas powtórek z jego szyi wystaje coś na podobieństwo długiej dzidy. Dziwnie to brzmi , ale tak jest. Po za tym  Patch mistrzostwo świata. Zresztą jak zawsze. Pozdrawiam.

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
 bbolek83 ma taką prośbę .Czy możesz sprawdzić stadion Neu Sonne Arena. Mam grać ćwierćfinał Legia Zagłębie, ale tylko ikona kręci się i mecz się nie ładuje. Druga rzecz choć mniej bolesna to zawodnik Hlousek , podczas powtórek z jego szyi wystaje coś na podobieństwo długiej dzidy. Dziwnie to brzmi , ale tak jest. Po za tym  Patch mistrzostwo świata. Zresztą jak zawsze. Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
Tego stadionu nie powinno być wogule :P dlatego jest taka faza pobierałeś najnowsze stadiony z forum ??

Rudolfinio:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETego stadionu nie powinno być wogule :P dlatego jest taka faza pobierałeś najnowsze stadiony z forum ??

--- Koniec cytatu ---
Witam  bbolek83 .
Tak pobrałem tez 19.11.2016. Plik ważył 869mb.
Wczoraj przed wysłaniem wiadomości pobrałem jeszcze raz. To samo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej