0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
U mnie działa normalnie wszystko z stadionem Narodowym
próbowałeś usunąć wszystkie pliki z konsoli ale z oryginalnej pamieć konsoli.Czyli wchodzisz w pamieć konsoli-zapisane gry-itd.Mi to pomogło wgrałem od nowa i śmiga
Pobrałem wszystko z 24 grudnia oprócz data bo pobrałem sobie data z replay bundesligi i jak chce zagrać fc barceleną to nie am zawodników a mam wgrać edita?
nie usuń edit stary i dopiero włącz. Ogólnie każda aktu wymaga usunięcia edita i utworzeniu sobie nowego
Ok teraz śmiga dzięki a ja myślałem że nie trzeba edita bo na forum napisałeś że ,,edita usuwamy !!!! " więc popraw fajnie wszystko śmiga brawa A w ogóle będziecie robić do tego ptacha 1 ligę polską ?
Nie tylko eklapa będzie
Aha spoko tylko też mam dziwne edit bo na początku jak piszę wczytywanie edycji to naraz muszę nacisnąć next później next i muszę czekać jak doliczy do 100% ale tak działa tylko ten początek nigdy tak nie miałem jak by tworzył nowy edit nie wiem co to ?
Ale jak stworzyłeś edita na nowo w grze to za każdym razem przy uruchomieniu robi Ci ten postęp do 100%
Witam mam szybkie pytanko gram master legue ekstra klasa i komentator nie czyta nazwisk tez tak macie ?z gory dzieki za szybko odp bo dzis chcialem pocisnac:)
Bolek mam problem. Gram Polska Mistrzostwa Europy. Druga runda mecz z Wlochami. Chce przejsc do meczu ale koleczko sie kreci i nie chce pojsc dalej. Dodatkowo mam jakis dziwny stadion do ktorego nie ma fotki i nie jest dostepny w opcjach. Fotka ponizej. Wczesniej przed wgraniem aktualki z 24.12 nie bylo takiego problemu.
pobierz i zastąp plik data daj znać czy działa REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Bolo, wgralem oba pliki choc pewnie dpfiles widzi tylko jeden? Faktycznie, teraz widzi mi stadion Konami zamoast tamtego ale tez gra nie przechodzi dalej. Pewnie musze usunac edit i ten save z rozgrywka?
Edita usuń to będziesz miał mały dodatek w classic drużyny save gry nie przeszkadza nic tu masz linki do data nowe już powinno być okdwa linki masz bo zipp nie pakuje więcej nie da się wysłać niż 200 mb heheh i dzieli dlatego na 2 linki:P REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wow:) ten dodatek to wcale niemaly!:) super! Usterka naprawiona, gra smiga:)
Witam. mam czystego pes 2017( rgh). chcce wgrac tego patcha V3 . pytanie. czy musze miec poprzednie wersje? gdzie znajde folder 00000001 ?? bo w content/0000000000000/4A3007D1 nie mam . Jestem swiezakiem