wrzucam przez horizo także samo mi umieszcze pliki w na konsoli
Siema, pytanko:Które pliki są bardziej aktualne - te w "Link do całości patcha dla konsol rgh", czy też te poniżej? Czy jest sens ściągać tą paczkę w pierwszym linku, bo widzę że są różnice w wielkości plików?
sciągnij te co są na forum bo te link do calosci nie ma wszystkich plików@bbolek83 rozegrałem cała lige mistrzów i nie ma fatal crash
lux w takim razie wystawie nowe pliki z brakujaca częścią tylko się na neta wgra
Okej. A wiesz co było przyczyna?
najprawdopodobniej buty i koszulki byle źle zrobione
ja caly czas mam problem z dpflielist. Konsola widzi mi go tak jak komp. Nie zmienia mi sie na plik DataPack. KONSOLA NIE WIDZI PATCHA. LT 3.0. Jestem zdesperowany............
Za ile będzie nowy plik?
już jest do pobrania wyżej
chyba nie ten plik wgrałeś. bo nie działa brak intra itd. Wczesniej dpfilest edytowałeś nie data pack ;P
bolek powiedz mi co dokładnie mam wgrać na nieprzerobioną konsole ? i przez horizon czy w jakis inny spsob ?
Musisz zrobić tak pobierz przez xboxa dlc 123 i version 1.04 odpal grę żeby miał na stronie startowej data pack 3 i version1.04 jak tak będziesz miał pobierasz pliki z forum wszystkie oprócz title i dlc. Pobierasz dpfiles dla konsoli nie przerobionej wszystko wgrywasz przez horizon na pendraiva tylko wcześniej z formatuj go pod xsem ja przegrasz przez horizon to później na dysk konsoli tyle
Jak jakieś błędy znajdziecie piszcie to poprawie
A który dp pobrać ten "nowe pliki" czy ten co jest na forum?