Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3

<< < (9/135) > >>

skawa90:
Nie wiem czy w patchu jest jakiś błąd, ale wczoraj jak grałem mecz Piast - Korona, to konsola się "zawiesiła" na ładowaniu meczu. Pasek ładowania sie kręcił, porady na ekranie zmieniały a mecz się nie włączył. Czekałem chyba z 10 minut i nic. Moze jakiś błąd z jakimś stadionem?

A i najważniejsze...patch jest REWELACYJNY ! :) Medal za zasługi Ci dać to mało ;)

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem czy w patchu jest jakiś błąd, ale wczoraj jak grałem mecz Piast - Korona, to konsola się "zawiesiła" na ładowaniu meczu. Pasek ładowania sie kręcił, porady na ekranie zmieniały a mecz się nie włączył. Czekałem chyba z 10 minut i nic. Moze jakiś błąd z jakimś stadionem?

A i najważniejsze...patch jest REWELACYJNY ! :) Medal za zasługi Ci dać to mało ;)

--- Koniec cytatu ---
zagraj jeszcze raz i zobacz co za stadion był ale dziwne hehehe zobaczę to u siebie

Rossoneri92:
ja też mam ten problem, w master league, legią chciałem grać już nie pamiętam jaki przeciwnik, ale superpuchar polski to był, i dokładnie to samo co u skawa90, nie załadowało się, a kręciło się cały czas i tyle

magnetictape:
Wrzuciłem na szybkości do wersji portugalsko/angielskiej i wszystko chyba działa w miarę, oprócz spolszczenia, to pewnie przez język gry prawda? Bo nie wiem czy już ściągać angielska wersje. Ogólnie nie mam dysku wewnętrznego, xex menu zainstalowane na pendrivie, a gram z dysku USB. Nic nie kopiowalem wrzuciłem tylko na dysk na którym sa gry folder content ze wszystkimi plikami z tego tematu

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWrzuciłem na szybkości do wersji portugalsko/angielskiej i wszystko chyba działa w miarę, oprócz spolszczenia, to pewnie przez język gry prawda? Bo nie wiem czy już ściągać angielska wersje. Ogólnie nie mam dysku wewnętrznego, xex menu zainstalowane na pendrivie, a gram z dysku USB. Nic nie kopiowalem wrzuciłem tylko na dysk na którym sa gry folder content ze wszystkimi plikami z tego tematu

--- Koniec cytatu ---
tak  musisz zmienic na polski język lub na angielski bo spolszczenie robiłem za język angielski REJESTRACJA lub LOGOWANIEja też mam ten problem, w master league, legią chciałem grać już nie pamiętam jaki przeciwnik, ale superpuchar polski to był, i dokładnie to samo co u skawa90, nie załadowało się, a kręciło się cały czas i tyle

--- Koniec cytatu ---
u mnie jest normalnie a nie wiesz na jakim stadionie miał być mecz jeszcze raz sprawdze to dokładnie zeby mieć pewność na 100%

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej