Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3

<< < (81/135) > >>

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobra wgrałem patcha wszystko działa. Dzięki za mega robotę.
Odnośnie crashy - nie jest to związane może z tym że 1 DLC jest z wersji US a dwa pozostałe z wersji europejskiej? Chyba że to nie ma znaczenia i pliki różnią się tylko E i U w nazwie. Mam wszystkie jakby co mogę wrzucić gdzieś.

--- Koniec cytatu ---
Nie to nie jest związane nic z tym heh literka u to dla Ameryki dlc a E to Europa, a co masz gdzie crash ?? Dzisiaj będą wszystkie plik do pobrania które zostały z aktualizowane i mam nadzieje że nie będzie crash u mnie gra śmiga :)

GrzegorzBVB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMusisz zrobić tak pobierz przez xboxa dlc 123 i version 1.04 odpal grę żeby miał na stronie startowej data pack 3 i version1.04 jak tak będziesz miał pobierasz pliki z forum wszystkie oprócz title i dlc. Pobierasz dpfiles dla konsoli nie przerobionej wszystko wgrywasz przez horizon na pendraiva tylko wcześniej z formatuj go pod xsem ja przegrasz przez horizon to później na dysk konsoli tyle

--- Koniec cytatu ---

A jeśli chodzi o pliki data, data2 i pozostałe z dnia 23.03.2017 to które są bardziej aktualne ?

GrzegorzBVB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMusisz zrobić tak pobierz przez xboxa dlc 123 i version 1.04 odpal grę żeby miał na stronie startowej data pack 3 i version1.04 jak tak będziesz miał pobierasz pliki z forum wszystkie oprócz title i dlc. Pobierasz dpfiles dla konsoli nie przerobionej wszystko wgrywasz przez horizon na pendraiva tylko wcześniej z formatuj go pod xsem ja przegrasz przez horizon to później na dysk konsoli tyle

--- Koniec cytatu ---

Zrobiłem zgodnie z twoja instrukcja i nic brak jakichkolwiek zmian. Gra jest francuska albo hiszpanska to może gdzies tu lezy problem.

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZrobiłem zgodnie z twoja instrukcja i nic brak jakichkolwiek zmian. Gra jest francuska albo hiszpanska to może gdzies tu lezy problem.

--- Koniec cytatu ---
to wywal wszystko te dlc co pobierałeś z xsa i data pack następnie pobierz dlc 123 z forum i dpfiles dla konsoli przerobionej aby patch działał musisz wszystki pliki mieć wgrane łącznie 14 sztuk

Nowe pliki pobierać i testować

USZKODZONE BĘDĄ NOWE

MightyMo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE to wywal wszystko te dlc co pobierałeś z xsa i data pack następnie pobierz dlc 123 z forum i dpfiles dla konsoli przerobionej aby patch działał musisz wszystki pliki mieć wgrane łącznie 14 sztuk

Nowe pliki pobierać i testować

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

A one coś maja nowego w sobie te pliki?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej