Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Link do nowych plików pobieramy i zastępujemy stare tymi :)
Miernias:
Mam następujące pytanie czy byłaby możliwość stworzenia 3 kompletu strojów dla Arki Gdynia, niebieskie spodenki oraz żółte koszulki, w większości meczów drużyna występuje w takim układzie kolorystycznym. Byłbym niezwykle wdzięczny jak by dało się w następnym patchu to wprowadzić.
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam następujące pytanie czy byłaby możliwość stworzenia 3 kompletu strojów dla Arki Gdynia, niebieskie spodenki oraz żółte koszulki, w większości meczów drużyna występuje w takim układzie kolorystycznym. Byłbym niezwykle wdzięczny jak by dało się w następnym patchu to wprowadzić.
--- Koniec cytatu ---
daj mi wzór jak ma to wyglądać postaram się tak zrobić ale muszę mieć na czymś sie wzorować
skawa90:
bbolek83 a mógłbyś wrzucić całego patcha aktualnego do jednego rar czy zip i wrzucić na serwer? łatwiej byloby sciagnać ;)
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbbolek83 a mógłbyś wrzucić całego patcha aktualnego do jednego rar czy zip i wrzucić na serwer? łatwiej byloby sciagnać ;)
--- Koniec cytatu ---
cała noc seedowałem słabego neta mam pobierz sobie brakujace pliki z 1 strony i będzie git bo to sa takie same :)
Nawigacja
[#] Następna strona