Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3
tiesto25:
a co trzeba pobrac oprocz nowej data 2? gram sezony barca i legia i narazie nic sie nie dzialo , po wgraniu tu 1,04 pes lepiej sie sprawuje nie tnie tak jak wczesniej
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa co trzeba pobrac oprocz nowej data 2? gram sezony barca i legia i narazie nic sie nie dzialo , po wgraniu tu 1,04 pes lepiej sie sprawuje nie tnie tak jak wczesniej
--- Koniec cytatu ---
problem występuje w nie których drużynach ponieważ rozmiary kitsów są złe i wywala fatal
cała paczkę pobierz z 1 strony i później tylko data 2 będzie się zmieniać tylko ją zastępuj nową
GrzegorzBVB:
bolke mam problem na czystego oryginalnego PESa wrzuciłem twój patch z nowa data2 z 31.03, gra się uruchamia patch jest ale jak włączam mecz to zacina się na animacji i kręci się tylko kółeczko. Przedtem wszystko działało ale jak wgrałem nową date2 to się wykrzaczyło, dlatego wgrałem PESa od nowa pobrałem całego patcha 14 plików nową date2 i to samo.
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbolke mam problem na czystego oryginalnego PESa wrzuciłem twój patch z nowa data2 z 31.03, gra się uruchamia patch jest ale jak włączam mecz to zacina się na animacji i kręci się tylko kółeczko. Przedtem wszystko działało ale jak wgrałem nową date2 to się wykrzaczyło, dlatego wgrałem PESa od nowa pobrałem całego patcha 14 plików nową date2 i to samo.
--- Koniec cytatu ---
w ktorym miejscu masz taka akcje ??? U mnie działa najpierw sprawdzam u siebie pliki dopiero wrzucam na siec zrob mi fotkę w ktorym miejscu z drugiej strony nic nie robiłem tylko koszulki poprawiłem a Ty masz taka sytulacja jak juz naciskasz rozpocznij mecz i sie wiesza przed rozpoczęciem meczu ??
GrzegorzBVB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw ktorym miejscu masz taka akcje ??? U mnie działa najpierw sprawdzam u siebie pliki dopiero wrzucam na siec zrob mi fotkę w ktorym miejscu z drugiej strony nic nie robiłem tylko koszulki poprawiłem a Ty masz taka sytulacja jak juz naciskasz rozpocznij mecz i sie wiesza przed rozpoczęciem meczu ??
--- Koniec cytatu ---
W momencie gdy włączam mecz jest animacja, anuluje ją i jest taki moment gdzie animacja jest za linią bramkową, komentator koczy mówić a gra się ładuje bez końca.
bo rozumiem że dobrze zrobiłem na czystą grę wrzuciłem 14 plików bez title update i jeszcze jedno chyba pojawił się jakiś nowy dodatek bo jak włączam PESa to pojawia się info że jest nowy plik do pobrania.
Nawigacja
[#] Następna strona