Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3

<< < (90/135) > >>

skawa90:
wiem że trzeba poczekać dłużej ale serio się nic nie dzieje...dosłownie 5 minut czekam i nic się nie dzieje...po odpaleniu PES'a kółko się kręci i nic... pliki wszystkie są skopiowane, title "złapało"... nie wiem co jest grane

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiem że trzeba poczekać dłużej ale serio się nic nie dzieje...dosłownie 5 minut czekam i nic się nie dzieje...po odpaleniu PES'a kółko się kręci i nic... pliki wszystkie są skopiowane, title "złapało"... nie wiem co jest grane

--- Koniec cytatu ---
dpfiles spróbuj zamienić na inny i wtedy sprawdź

skawa90:
po wgraniu dpfiles dla konsoli NIE PRZEROBIONEJ (ja mam przerobioną, rgh) PES ruszył, ale wiadomo bez patcha tylko z działaącym title i wersją 1.04. Po ponownym wgraniu dpfiles dla konsol przerobionych, znów kółko tylko kręci i nic sie nie dzieje...wgrywałem dpfiles i z linku bezpośredniego z 1 strony i z całej tej paczki w jednym linku co jest do ściągnięcia...

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpo wgraniu dpfiles dla konsoli NIE PRZEROBIONEJ (ja mam przerobioną, rgh) PES ruszył, ale wiadomo bez patcha tylko z działaącym title i wersją 1.04. Po ponownym wgraniu dpfiles dla konsol przerobionych, znów kółko tylko kręci i nic sie nie dzieje...wgrywałem dpfiles i z linku bezpośredniego z 1 strony i z całej tej paczki w jednym linku co jest do ściągnięcia...

--- Koniec cytatu ---
rgh i taki jaja masz musisz miec zle dpfiles zaraz sprawdze te dpfiles i tu wstawie dobre

skawa90:
no właśnie się dziwię czemu takei jaja...wieczorem jakby co spróbuję całego patcha jeszcze raz przerzucić z kompa na konsolę. cholera wie moze jakiś plik się "zepsuł" po drodze czy jak

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej