Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3

<< < (95/135) > >>

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Czy jest szansa na poprawienie strojów: Śląsk Wrocław, Athletic Bilbao i TSG 1899 Hoffenheim?
Śląsk Wrocław ma źle umiejscowionego sponsora a AB i TSG mają jakieś czarne zabrudzenia na koszulkach + twarz Rafała Wolskiego (najlepiej to widać w czasie meczu co mu dolega).
Tak z ciekawości pytam. Co się stało z oryginalnymi strojami Realu Madryt?
Dziękuje.
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Poprawie tylko narazie neta nie mam wolski nie da rady bo musial bym miec faces bilbao i tsg ogarne a co do slunska to pokaz mi fote jak poprawic real ma dobre stroj tamte byly na nowy sezon :-) i czekaja na start noweo sezonu teraz

pysio1410:
siemka , mam pytanie czy tn komentarz jest polski czy gada to  jakiś anglik po angielsku ?

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Czy jest szansa na poprawienie strojów: Śląsk Wrocław, Athletic Bilbao i TSG 1899 Hoffenheim?
Śląsk Wrocław ma źle umiejscowionego sponsora a AB i TSG mają jakieś czarne zabrudzenia na koszulkach + twarz Rafała Wolskiego (najlepiej to widać w czasie meczu co mu dolega).
Tak z ciekawości pytam. Co się stało z oryginalnymi strojami Realu Madryt?
Dziękuje.
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Poprawione dzięki pomocy Legia20 wszystko koszulki faces jego ciężka praca poniżej link z poprawą
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Rossoneri92:
Witam. Mam pytanie całkowicie na inny temat, mianowicie czy nie wie ktoś z was czy jest jakiś konventer save ? Czyli że save z xboxa konwertujemy na pc, dzięki czemu możemy użyć trainera na kasę w ML, i potem w drugą stronę, owy save z pc konwertujemy na xbox 360. Dziękuję za pomoc.

Rossoneri92:
a tutaj tak w ramach walki z nudą hehe ;] oczywiście luźna propozycja zmiany tła startowego w pes ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej