Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3
MightyMo:
@Bbolek83
Siemka, mam pytanko, czy można zrobić tak zeby w lidze jak sie gra np z kolega Lige Hiszpanska, to zeby byly puchary spadki itd? bo jak sie gra samemu to wszystko jest, a jak z kolega 1 lige to nie ma
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@Bbolek83
Siemka, mam pytanko, czy można zrobić tak zeby w lidze jak sie gra np z kolega Lige Hiszpanska, to zeby byly puchary spadki itd? bo jak sie gra samemu to wszystko jest, a jak z kolega 1 lige to nie ma
--- Koniec cytatu ---
nie czaje ???
musisz grac w master league bo w innym przypadku sie nie da tak zrobić to są struktury gry stworzone przez konami nie wiem nawet jak to wygląda a pewno jak już by się dało to strasznie czasochłonne aby pliki sprawdzać które to które i co znaczy każdy bajt:P tak że nie ma szans na zrobienia tak żeby były spadki i puchary tylko master league to Ci gwarantuje :P
MightyMo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE nie czaje ???
musisz grac w master league bo w innym przypadku sie nie da tak zrobić to są struktury gry stworzone przez konami nie wiem nawet jak to wygląda a pewno jak już by się dało to strasznie czasochłonne aby pliki sprawdzać które to które i co znaczy każdy bajt:P tak że nie ma szans na zrobienia tak żeby były spadki i puchary tylko master league to Ci gwarantuje :P
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie mi chodzi jak tryb ligi w głownym menu, to jak grasz sam to masz spadki puchary itp. a jak już z kolega np ja bayern o real to juz nie ma hehe
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWlasnie mi chodzi jak tryb ligi w głownym menu, to jak grasz sam to masz spadki puchary itp. a jak już z kolega np ja bayern o real to juz nie ma hehe
--- Koniec cytatu ---
moze dlatego ze bayern z innej ligi a real z innej hehe niecwiemvnie gralem tak nigdy :)
MightyMo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE moze dlatego ze bayern z innej ligi a real z innej hehe niecwiemvnie gralem tak nigdy :)
--- Koniec cytatu ---
Kurde źle to napisałem. Chodzi mi o 1 lige, ja np borussia kolega bayern :D.
Nawigacja
[#] Następna strona