Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEReszty co masz na myśli? bo nie wiem gdzie juz szukac xd
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Masz tu dodane nowe i poprawione z realu. OM-Olimp Marsylie jak co;D bede ci wrzucał nowe stroje jak tylko beda do sciągniecia, a narazie chyba mozesz juz je wrzucic?:P
--- Koniec cytatu ---
szukaj na necie np everton i cala premier league bundesliga primier division ligu1 i mi wyslij wtedy calosc bo tak po jedynczo to sie pomiesza
KimU:
Mógłby ktoś podrzucić jakąś stronkę ze statystykami piłkarzy Lotto Ekstraklasy? Na pesstatsdatabase jest tylko część zawodników. Chciałem sobie zrobić ligę Polską na ps3 a nie mogę znaleźć statystyk. Jakby ktoś coś wiedział i chciałby mi to udostępnić... byłbym bardzo wdzięczny.
leedsseb:
Witam
nie mam edit gdzie go mozna pobrac
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMógłby ktoś podrzucić jakąś stronkę ze statystykami piłkarzy Lotto Ekstraklasy? Na pesstatsdatabase jest tylko część zawodników. Chciałem sobie zrobić ligę Polską na ps3 a nie mogę znaleźć statystyk. Jakby ktoś coś wiedział i chciałby mi to udostępnić... byłbym bardzo wdzięczny.
--- Koniec cytatu ---
z fm sobie zabierz staty
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam
nie mam edit gdzie go mozna pobrac
--- Koniec cytatu ---
nie trzeba edita wogule
MightyMo:
Bolek można swoje przyspiewki jakos wgrac? Bolek a tu masz nowe kitsy
REJESTRACJA lub LOGOWANIE, sa wszystkie z tego co napisali
Nawigacja
[#] Następna strona