Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3
Przemcio:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak
--- Koniec cytatu ---
WOW to jak coś to masz stronę z stadionami do pesa 2017
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Przemcio:
A w ogóle tu masz poradnik jak przerobić scoreboard z pc na xbox tylko nie działa mi ten program heh ale jak kiedy będziesz chciał dać do patcha scoreboardy to masz tu poradnik jak zrobić ;) Wtym poradniku są już gotowe scoreboardy i mi działają z twoim patchem tylko że są zbyt za duże i niedopracowane ;) A tak to można pobrać z neta jakiś fajny i samemu przerobic ;D
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWOW to jak coś to masz stronę z stadionami do pesa 2017
--- Koniec cytatu ---
mam juz 42 stadiony miedzy innymi anfild legii monaco napoli chelsea itp
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA w ogóle tu masz poradnik jak przerobić scoreboard z pc na xbox tylko nie działa mi ten program heh ale jak kiedy będziesz chciał dać do patcha scoreboardy to masz tu poradnik jak zrobić ;) Wtym poradniku są już gotowe scoreboardy i mi działają z twoim patchem tylko że są zbyt za duże i niedopracowane ;) A tak to można pobrać z neta jakiś fajny i samemu przerobic ;D
--- Koniec cytatu ---
zeby scora zrobic trzeba od nowa go robic nie da sie inaczej w pc jest inna rozdzielczosc i dla tego masz takie wielkie rzeczy
Louis II Stadium Club | AS Monaco
Stadium Legia Warszawa
Przemcio:
Tu masz jescze jeden stadion euro 2016
REJESTRACJA lub LOGOWANIE A w ogóle możesz mi napisąc jekie masz już stadiony w patchu a ja będe szukał nowych ?
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETu masz jescze jeden stadion euro 2016
REJESTRACJA lub LOGOWANIE A w ogóle możesz mi napisąc jekie masz już stadiony w patchu a ja będe szukał nowych ?
--- Koniec cytatu ---
mam w planach go robić narazie mam 42stadiony musze zobaczyć czy da się wiecej zrobić
Nawigacja
[#] Następna strona