Przemcio to jest spolszczenie do PES 2017?Jest poprawione m.in Strzelone Gole na Strzały Na Bramkę? Czy jest szansa na stadion Wisły Kraków?
za nie dlugo dam linki do patchaObrazek_2017-06-18 10.35.22.jpg REJESTRACJA lub LOGOWANIEObrazek_2017-06-18 10.35.10.jpg REJESTRACJA lub LOGOWANIESan mames gotowelink do nowych plików zastąp stare po prostu REJESTRACJA lub LOGOWANIEa testować proszę najwięcej napoli stadion i bilbao ponieważ mogą być problemy ale i też nie muszą się pojawić
Bbolek83 czy jest szansa na stadion Wisły Kraków?
jak mi podeslesz stadion z pc wisly to tak przerob i e go na xboxa
Proszę -> REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A skąd to wziąłęś to jest stadion na pes 2017 czy na inny pes ?
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo jest stadion na PES 2013, ale może coś się uda z tego zrobić
z tym nic nie zerobie musiał byś szukać jak z pes 2013 przerobić na pes 2017
Tutaj jest przekonwertowanie stadionu z PESa 6 do PESa 2013 REJESTRACJA lub LOGOWANIEStadiony: REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ale ten gościu przerabia stadiony z pes 2006 na pes 2013 a nie z 13 na 17
No tak ale calkim inna struktura plkow jest dla stadionow z pes 2013 a inna pes 2017 szukaj na evo tam powinno byc cos w innym przypadku nie ruszymy z stadionem
Evo? Gdzie dokładnie?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE zobacz w stadionach nie wiem nie szukalem ale musi byc cos takiego bo czytalem gdzies o tym
Coś takiego znalazłem -> REJESTRACJA lub LOGOWANIEZnalazłem stadion Wisły Kraków stworzony pod FIFĘ 16: REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy jest możliwość przekonwertowanie go do PES 2017? Z tego co wiem to trzeba użyć Blendera.
Siemanko, które data pack jest najnowsze? i który plik ze stadionami pobrać?
jak miales mojego parcha to tylko pobierz ten link na czerwono na stronie 29 czayba a nastepnie nizej jest plik z stadionem poprawa i zamien jego z tym z paczki z czerwonego linka