Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3
Kropa94:
Witam. Parę spostrzeżeń tutaj zapodam.
Patch jest mega. Miejscie na uwadze, jak szybko się pojawił.
Eklapa zrobiona dobrze. Jest sporo zdjęć, twarze dominujących graczy się zgadzają, ale Legia jest zrobiona na największym wypasie.
Ktoś nie chce eklapy? Warto ściągnąć ten pacz nawet dla innych lig, bo herby są zrobione znacznie lepiej niż u zagranicznych. Stroje też, jak np. te w Realu Madryt.
Stadionów natomiast nie polecam, bo (Bóg jeden wie, dlaczego) zawsze się zacinają, ale to we wszystkich paczach.
Problem z zacinaniem meczu miałem identyczny, ale rozegrałem już w master league ok. 20 meczy Arką Gdynia, a mecz zacinał się tak jak kolegom wyżej, z tym, że tylko w pucharze polski.
Problem z wgraniem ? Działa na RGH i LT (sprawdzone), a jak komuś nie działa wgrywanie metodą klasyczną, polecam zrobić to przez horizon. Bo wszystko się posegreguje samo.
Pacz na mega ocenę. Spolszczenie tak jak bolek mówi, mw. w 70%. Te najpopularniejsze kwestie są przetłumaczone. Głównie nie ma notek prasowych oraz zagadnień z "Help"
Morfi:
Bolek, mam jedno pytanie, wgrałem nowe pliki, wyrzuciłem stary edit ale dalej nie mam transferów, czy Twoja aktualizacja miała mieć transfery? Czy u mnie coś nie zatrybiło...
bbolek83:
Pliki nowe na forum poprawione bład z zacinaniem się konsoli do tego 5 nowych stadionów + kitsy poprawione Legii w champions League i eklapy wisły i wiele innych i najważniejsze edit mamy są transfery wszystkie :P Zbychu zrobił mi live updata
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Parę spostrzeżeń tutaj zapodam.
Patch jest mega. Miejscie na uwadze, jak szybko się pojawił.
Eklapa zrobiona dobrze. Jest sporo zdjęć, twarze dominujących graczy się zgadzają, ale Legia jest zrobiona na największym wypasie.
Ktoś nie chce eklapy? Warto ściągnąć ten pacz nawet dla innych lig, bo herby są zrobione znacznie lepiej niż u zagranicznych. Stroje też, jak np. te w Realu Madryt.
Stadionów natomiast nie polecam, bo (Bóg jeden wie, dlaczego) zawsze się zacinają, ale to we wszystkich paczach.
Problem z zacinaniem meczu miałem identyczny, ale rozegrałem już w master league ok. 20 meczy Arką Gdynia, a mecz zacinał się tak jak kolegom wyżej, z tym, że tylko w pucharze polski.
Problem z wgraniem ? Działa na RGH i LT (sprawdzone), a jak komuś nie działa wgrywanie metodą klasyczną, polecam zrobić to przez horizon. Bo wszystko się posegreguje samo.
Pacz na mega ocenę. Spolszczenie tak jak bolek mówi, mw. w 70%. Te najpopularniejsze kwestie są przetłumaczone. Głównie nie ma notek prasowych oraz zagadnień z "Help"
--- Koniec cytatu ---
Tak błąd już z zacinaniem nie powinien się powtórzyć co do boisk musi tak być bo to murawy dają taki efekt z powolnienia aby ładniej boisko wyglądało resztę spolszczenia będę robił ale powoli bo wszystko sam robię trzeba czasu. Zbyniu ogarnia twarze :) Dzięki za opinie
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBolek, mam jedno pytanie, wgrałem nowe pliki, wyrzuciłem stary edit ale dalej nie mam transferów, czy Twoja aktualizacja miała mieć transfery? Czy u mnie coś nie zatrybiło...
--- Koniec cytatu ---
tak edit nie daje transferów jak nie zrobisz llive update trzeba stary usunąć edit i na nowo stworzyć go później live updata
Morfi:
Mam rgh i nie moge zrobic update... Bedzie wetsja Twojego patcha juz z transferami?
Kropa94:
Bolek, a te wszystkie pliki z dzisiaj, starczy po prostu wrzucić, czy trzeba coś kasować itp?
Sejwy zostaną? Szkoda mi kariery...
Nawigacja
[#] Następna strona