Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3

<< < (122/135) > >>

skawa90:
Proponuje wywalic wszytskie te z ameryki polodniowej. Podejrzewam ze malo kto ich "uzywa" ;) a zajac ich miejsce europejskimi ;)

W tym patchu do fify 16 jest pare fajnych stadionow z ekstraklasy ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Tu stadion Piasta Gliwice ;) REJESTRACJA lub LOGOWANIE

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProponuje wywalic wszytskie te z ameryki polodniowej. Podejrzewam ze malo kto ich "uzywa" ;) a zajac ich miejsce europejskimi ;)

W tym patchu do fify 16 jest pare fajnych stadionow z ekstraklasy ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Tu stadion Piasta Gliwice ;) REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
ok skrypty działaja teraz ktoś chętny do w exportowania stadionów z fify sa poradniki wszystko mogę podesłać tylko chęci i czas haha bo ja nie mam czasu aby zabrać się za to :P

juice7:
ja mam prosbr do Was mordki! chodzi o wgrywanie strojow do PES! mam przede wszystkim pytanie czy mozna wgrac wiecej niz 3 stroje do jednego zespolu i w jaki sposob i jakimi programami to zrobic

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mam prosbr do Was mordki! chodzi o wgrywanie strojow do PES! mam przede wszystkim pytanie czy mozna wgrac wiecej niz 3 stroje do jednego zespolu i w jaki sposob i jakimi programami to zrobic

--- Koniec cytatu ---
da się więcej nawet do 8 chyba kompletów  progamy to Kit Studio 2016 do tego potrzebujesz pliki unicolor. i team.bin w nim dodajesz ilość kitsów
a następnie KitManagerPes2015v11 w nim ustawiasz który ma być pierwszy drugi itp tu potrzebujesz juz plików 101_DEF_1st_realUni.bin 101 to id druzyny jak będzie edytowana szukaj na REJESTRACJA lub LOGOWANIE tu jest wszystko

Przemcio:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ok skrypty działaja teraz ktoś chętny do w exportowania stadionów z fify sa poradniki wszystko mogę podesłać tylko chęci i czas haha bo ja nie mam czasu aby zabrać się za to :P

--- Koniec cytatu ---
Ja mogę się podjąć tej roboty ale od  24 lipca 😉

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej