Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
E-MOD LOTTO Ekstraklasa na xboxa 360 by bbolek83 PES 2017+dlc 3
Kropa94:
Bolek. Pamiętam, że jak zgrywałem Twojego pacza na konsolę( mam RGH) to nie mogłem zgrywać ręcznie przez menedżer tych plików z pena na konsolę, bo nie działało. ( Nie mam w content/ 4a300d71 folderu 0000001 - mam 0070000). Zgrywałem to na horizona i z wpiętym pendrive'm gram po dziś dzień.
Ale chcemy zrobić turniej na dwa tv i dwie konsole i muszę pacza wgrać na konsolę kumpla. Mogę - owszem - kupić nowego pena i grać tak jak na swojej konsoli, ale chce, żeby on też miał gierkę na konsoli "na później". Jak zgrać pliki z pendraka na konsolę mając na uwadze, że wgrywałem je na niego przez HORIZON?
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBolek. Pamiętam, że jak zgrywałem Twojego pacza na konsolę( mam RGH) to nie mogłem zgrywać ręcznie przez menedżer tych plików z pena na konsolę, bo nie działało. ( Nie mam w content/ 4a300d71 folderu 0000001 - mam 0070000). Zgrywałem to na horizona i z wpiętym pendrive'm gram po dziś dzień.
Ale chcemy zrobić turniej na dwa tv i dwie konsole i muszę pacza wgrać na konsolę kumpla. Mogę - owszem - kupić nowego pena i grać tak jak na swojej konsoli, ale chce, żeby on też miał gierkę na konsoli "na później". Jak zgrać pliki z pendraka na konsolę mając na uwadze, że wgrywałem je na niego przez HORIZON?
--- Koniec cytatu ---
jak masz rgh nie trzeba przez horizon wgrywac pobierz pliki i wgraj na dysk konsoli sciezke sobie zrob recznie jak nie ma ale jak gre masz w xex to wlacz czysta gre zapisz bramke czy stwn gry insame foldery sie zrobia
Kropa94:
foldery się nie zrobiły... ani w xex ani w god
spędziłem przy wgrywaniu tego pacza kilkadziesiąt godzin - bez horizona nigdy się nie obeszło...
nie ma takich folderów, a mam grę complex
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEfoldery się nie zrobiły... ani w xex ani w god
spędziłem przy wgrywaniu tego pacza kilkadziesiąt godzin - bez horizona nigdy się nie obeszło...
nie ma takich folderów, a mam grę complex
--- Koniec cytatu ---
zrób recznie foldery a czy gre masz wgrana na dysk konsoli w content ???
Kropa94:
oczywiście - gra jest w hdd1/0000000000000000/content/
zrobiłem tak jak prosiłeś - po raz enty - nic nie dało....
tak wygląda folder
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona