Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
Licencje na wszystkie kluby xbox 360
GIETKA PALKA:
Mam pytanko czy mozna to zrobic przez horizon i czy dziala na orginale ?
Kropa94:
Kurka, szkoda, że grę znowu trzeba mieć w god...
lukasz88:
Dla wszystkich którzy mają problem z wgraniem patcha...ja zrobiłem tak...ściągamy wszystkie pliki...wgrywamy przez horizona bez edita...podpalany gre...patch będzie widziany ale będzie trochę bałaganu ale spokojnie...tworzymy nasz edit w grze.i teraz robimy taki myk(ja się z tym męczyłem kilka godzin żeby do tego dojść).Jeśli wgracie tego edita z linku odrazu wyskoczy komunikat"edit data is corruptted".Aby tego uniknąć tworzymy najpierw swój edit.wychodzimy z gry.odnajdujemy nasz pliczek z editem.odpalamy horizona i przyciągamy nasz utworzony edit.i wyskoczy nam okienko z ikonka PESA i kilkoma rubrykami.nas interesuje bodajże"id profile"kopiujemy sobie ten numer który tam jest.zamykamy horizona odpalamy jeszcze raz i teraz przyciągamy plik edita ten ściągnięty z patchem.i w rubryce id profile wklejamy numer id z naszego utworzonego edita.saveujemy.wrzuchamy edit ten zapisany (że zmienionym id) do odpowiedniego folderu w contencie i gra muzyka.bynajmniej u mnie wszystko śmiga:) pozdrawiam
Kropa94:
Z Twojej instrukcji wynika, że masz horizona na xboxie. ;)
Albo to ja jestem w plecak i będzie ze mnie beka, albo coś żeś się źle wyraził.
Ja wszystko wgrywałem na kompie zawsze na pendraka przez horizon NA PC :D
lukasz88:
No chyba logiczne że wgrywamy przez horizona na pendrivea...
Nawigacja
[#] Następna strona