Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

Licencje na wszystkie kluby xbox 360

<< < (5/6) > >>

bbolek83:
Ten patch jest w trakcie roboty chłopaki z Ameryki działają mogą być błędy typu konsola się wyłącza i inne bo to beta !!!!

Jak macie konsole rgh nie trzeba używać horizon tylko pliki na pena przegrać i do konsoli jak masz nie przerobioną konsole lub lt trzeba z formatować pena pod xsem i później odpal horizon włóż z formatowanego pena i wgrywaj pliki na pena tyle tylko edit trzeba zmienic pod swoje id konsoli i profila

lukasz88:
bbolek włąsnie przedstawil to z czym walczylem ze 3 godziny.To jest bardzo wazne

Kropa94:
Ogólnie ja zrobiłem to podobnie. Wrzuciłem na pena przez horizon świeżutkiego PESa oczywiście w formacie .GOD
Potem w ten sam sposób wrzuciłem wszystkie pliki (DpFiles, pack1-6) BEZ EDITA

Potem, już na xboxie, nie kopiowałem na dysk, grałem prosto z pena i wszystko majonez.

Co do samego pacza, to wiadomo - goły i wesoły, gra wyszła przecież nie dawno. Bardzo ładne herby reprezentacji i klubów. Wszystkie takie cacy, podświetlone jakby.

Język nie jest angielski. Tak więc Niemcy, to nie Germany, a Alemania, także to prawdopodobnie język hiszpański. Skład polskiej reprezentacji bez zmian.

'Bundesligę' mogli sobie darować - Zmienione nazwy i herby na inne drużyny. Na dodatek licencjonowana Borussia w Other European Teams.

Gdy gramy jakąś drużyną, która nie miała licencji, w górnym roku przy wyniku oczywiście widnieje skrót nazwy sprzed edycji.

Gra strasznie zacina replaye i wzystkie przerywniki filmowe.

lukasz88:
No z replayami jest tragedia...10 fpsow...zal.pl

timo.m:
Czy to mozliwe ,że po tych przeróbkach konsola włącza się z 20min?. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej