Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Pesgalaxy Patch 2017 2.00 AIO + Update 2.01
barcelonista1316:
Siema, mam zainstalowaną wersję 2.0 i pytanie. W poprzednich latach i ogółem w PESgalaxy była opcja wybory STEAM/NOSTEAM a tutaj nie ma. Co zrobić żeby nie odpalało mi Steama lub żeby tą opcję uaktywnić?
maciejs67:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjest już wersja 2.0 AIO
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Witam.
Jestem świeży jesli chodzi i pes,a i to forum.
Po zainstalowaniu patcha z cytowanego linka przy próbie uruchomienia gry pokazuje mi się komunikat który przekierowuje na taką stronę
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
O co tu chodzi,dlaczego nie moge uruchomić normalnie gry?
gracusxdd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - Pesgalaxy Patch 2017 2.0 AIO
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - Pesgalaxy Patch 2.01
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - dt80_200E_win.cpk DLC 2
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - Pesgalaxy 2.01
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - DpFileList_Generator_v1.8_ DLC 3.0.rar
Instalacja:
Instalujemy Pesa od nowa, instalujemy pesgalaxy 2.0 potem zamieniamy download+lib będzie w folderze z dodatkiem następnie zamieniamy "dt80_200E_win.cpk" następnie instalujemy pesgalaxy 2.01 , wklejamy cracka 1.04 (link do Cracka podam wiadomości prywatnej) jak już wszystko zrobimy używamy DpFileList_Generator_v1.8_ i cieszymy się dodatkiem :)
SPOLSZCZENIE DZIAŁA POD DLC 3.0 8)
hanibal8:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema, mam zainstalowaną wersję 2.0 i pytanie. W poprzednich latach i ogółem w PESgalaxy była opcja wybory STEAM/NOSTEAM a tutaj nie ma. Co zrobić żeby nie odpalało mi Steama lub żeby tą opcję uaktywnić?
--- Koniec cytatu ---
Mam ten sam problem pomoze ktos ?
oloboga:
PYTANIE. czy mając już zainstalowane poprzednie wersje patcha, doinstalowujemy po prostu wersję 2.0 i 2.1 czy jakoś inaczej to ma być ??
Nawigacja
[#] Następna strona