Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Pesgalaxy Patch 2017 2.00 AIO + Update 2.01

<< < (25/26) > >>

pit88ruda:
wszystko zrobione :) ostatnia rzecz mi zostala ten dpfilelist generator.. juz sciagnalem i mam go wkleic do folderu z gra czy luzem? pozniej to:

jak włączysz ten program  "Cpk PATH: wybierasz folder "download" a dla  dlc to ma byc DLC3.0 klikasz check all a nastepnie GENERATE  Dpfilelist.bin"

i mam rozumiec ze mi sie cos wygeneruje .. Gdzies to mam wkleic ?

to ostatnia rzecz i  sprawdzam czy wszystko chodzi :)

edit. tak sobie uruchomilem ten program zeby zobaczyc co i jak i w tej pierwszej opcji cpk path wybralem download ..  ale jaki plik bin mam wybrac w tej opcji dpfilelist ?  pozniej zostaje ta opcja dlc 3.0 i tak zostawiam

gracusxdd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwszystko zrobione :) ostatnia rzecz mi zostala ten dpfilelist generator.. juz sciagnalem i mam go wkleic do folderu z gra czy luzem? pozniej to:

jak włączysz ten program  "Cpk PATH: wybierasz folder "download" a dla  dlc to ma byc DLC3.0 klikasz check all a nastepnie GENERATE  Dpfilelist.bin"

i mam rozumiec ze mi sie cos wygeneruje .. Gdzies to mam wkleic ?

to ostatnia rzecz i  sprawdzam czy wszystko chodzi :)

edit. tak sobie uruchomilem ten program zeby zobaczyc co i jak i w tej pierwszej opcji cpk path wybralem download ..  ale jaki plik bin mam wybrac w tej opcji dpfilelist ?  pozniej zostaje ta opcja dlc 3.0 i tak zostawiam

--- Koniec cytatu ---
tam nic nie wybierasz :) klikasz po prostu "GENERATE  Dpfilelist.bin"

Pavvelinho:
Mam pytanie czy ten patch zawiera 2. Bundesligę? Bo zamierzam zaopatrzyć się w oryginalnego PES'a 2017 w najbliższym czasie to przeglądam różne fora w poszukiwaniu najlepszego dla siebie patcha z 1 i 2 Bundesligą (inne ligi jakoś niezbyt mnie interesują).

ps

Mam nadzieje, że do tego pytania wybrałem właściwi wątek, gdyż dawno tutaj nie zaglądałem, a nie zaglądałem tutaj od czasów PES'a 2013.

gracusxdd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie czy ten patch zawiera 2. Bundesligę? Bo zamierzam zaopatrzyć się w oryginalnego PES'a 2017 w najbliższym czasie to przeglądam różne fora w poszukiwaniu najlepszego dla siebie patcha z 1 i 2 Bundesligą (inne ligi jakoś niezbyt mnie interesują).

ps

Mam nadzieje, że do tego pytania wybrałem właściwi wątek, gdyż dawno tutaj nie zaglądałem, a nie zaglądałem tutaj od czasów PES'a 2013.

--- Koniec cytatu ---
niestety ten patch nie ma 2 Bundesligi ale 1 jest :)

Pavvelinho:
No to lipa trochę, że jest tylko 1. Bundesliga. A czy są jakieś inne patche, które mają 2. Bundesligę? Tak z ciekawości pytam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej