Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Pesgalaxy Patch 2017 2.00 AIO + Update 2.01
pit88ruda:
wszystko zrobione :) ostatnia rzecz mi zostala ten dpfilelist generator.. juz sciagnalem i mam go wkleic do folderu z gra czy luzem? pozniej to:
jak włączysz ten program "Cpk PATH: wybierasz folder "download" a dla dlc to ma byc DLC3.0 klikasz check all a nastepnie GENERATE Dpfilelist.bin"
i mam rozumiec ze mi sie cos wygeneruje .. Gdzies to mam wkleic ?
to ostatnia rzecz i sprawdzam czy wszystko chodzi :)
edit. tak sobie uruchomilem ten program zeby zobaczyc co i jak i w tej pierwszej opcji cpk path wybralem download .. ale jaki plik bin mam wybrac w tej opcji dpfilelist ? pozniej zostaje ta opcja dlc 3.0 i tak zostawiam
gracusxdd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwszystko zrobione :) ostatnia rzecz mi zostala ten dpfilelist generator.. juz sciagnalem i mam go wkleic do folderu z gra czy luzem? pozniej to:
jak włączysz ten program "Cpk PATH: wybierasz folder "download" a dla dlc to ma byc DLC3.0 klikasz check all a nastepnie GENERATE Dpfilelist.bin"
i mam rozumiec ze mi sie cos wygeneruje .. Gdzies to mam wkleic ?
to ostatnia rzecz i sprawdzam czy wszystko chodzi :)
edit. tak sobie uruchomilem ten program zeby zobaczyc co i jak i w tej pierwszej opcji cpk path wybralem download .. ale jaki plik bin mam wybrac w tej opcji dpfilelist ? pozniej zostaje ta opcja dlc 3.0 i tak zostawiam
--- Koniec cytatu ---
tam nic nie wybierasz :) klikasz po prostu "GENERATE Dpfilelist.bin"
Pavvelinho:
Mam pytanie czy ten patch zawiera 2. Bundesligę? Bo zamierzam zaopatrzyć się w oryginalnego PES'a 2017 w najbliższym czasie to przeglądam różne fora w poszukiwaniu najlepszego dla siebie patcha z 1 i 2 Bundesligą (inne ligi jakoś niezbyt mnie interesują).
ps
Mam nadzieje, że do tego pytania wybrałem właściwi wątek, gdyż dawno tutaj nie zaglądałem, a nie zaglądałem tutaj od czasów PES'a 2013.
gracusxdd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie czy ten patch zawiera 2. Bundesligę? Bo zamierzam zaopatrzyć się w oryginalnego PES'a 2017 w najbliższym czasie to przeglądam różne fora w poszukiwaniu najlepszego dla siebie patcha z 1 i 2 Bundesligą (inne ligi jakoś niezbyt mnie interesują).
ps
Mam nadzieje, że do tego pytania wybrałem właściwi wątek, gdyż dawno tutaj nie zaglądałem, a nie zaglądałem tutaj od czasów PES'a 2013.
--- Koniec cytatu ---
niestety ten patch nie ma 2 Bundesligi ale 1 jest :)
Pavvelinho:
No to lipa trochę, że jest tylko 1. Bundesliga. A czy są jakieś inne patche, które mają 2. Bundesligę? Tak z ciekawości pytam.
Nawigacja
[#] Następna strona