Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
PesTour Awards - II Turniej z nagrodami 14,06,2007
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIEspoko spoko..pozdro dla organizatorow ktorzy nie dali mnie wydupczyc przez kazetela(oszust:P)
--- Koniec cytatu ---
Kolezko, nie nazywaj mnie oszustem bo nim nie jestem! to Ty zlamales regulamin, bo nie bylo Cie na ircu w trakcie turnieju. ja zagralem wszystkie mecze, czekalem na Ciebie... Oszedlem na chwile od kompa wracam a tu nagle walkower! Jesli ktos jest oszustem to Ty, ale napewno nie ja!!!! Nie zycze sobie zeby ktos taki jak Ty oczernial mnie wsrod innych graczy! Ja jestem z ta liga praktycznie od poczatku i ngdy nikogo nie oszukalem i nikt nie pomyslal by zeby nazwac mnie oszustem!!!!
P.S Turniej pierwsza klasa... ;) Gratuluje zwyciezcy
--- Koniec cytatu ---
nie ma tu oszustwa ?adnego wyniki by?y wpisywane, uprzedza?em, ?e nie ma przeci?gania
TomaszBARCA:
Mnie czwartek pasuje:) W sumie bylo fajnie,godzina naprawde odpowiednia,tylko troche niecierpliwi gracze którzy mysla ze tabele i loswanie mozna szybko zrobic;/
I w dodatku powinny byc kary za nie rozgrywanie spotkan w turniej,po zadelkarowaniu sie o jego uczestnictwo:)
(nie chodzi mi juz o walkowery ,ale moze jakies ostrzezenia,albo straty punktow).
Ogólnie pierwszy raz wystepuje w turnieju i mi sie spodobalo,ale dzis w turnieju dnia nie wystapiie poniewaz ustawilem sie dzis z kolelgami na pilke :P
Oley:
turniej ok bo sie nei ciagnal jak 1 :)
ja moge grac lsoowymi jak bede mial najlepszy :P
na nastepnym dobry pomysl zeby wszyscy polska albo zeby mozna bylo wybierac i teamy max 2*
pzdr
emilio_pl:
ogólnie by?o oki, ale przy tej liczbie zawodników 16 grup to pomy?ka, tak to spoko ;D
Michu89:
Wi?c nast?pny turniej gramy samymi Polskami :D I to b?dzie najsprawiedliwsze!
Nawigacja
[#] Następna strona