Dział Ogólny > Kariery
CO DALEJ?
kmiron#10:
Nic nie pomoże. Ludzie nie wrócą do karier tak samo jak nie wrócą do kaset VHS. Coś przemija, pojawia się nowe - tak to jest. A piękne wspomnienia pozostały. :)
Rasivo:
--- Cytuj ---Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie pisanie lub czytanie 2 stron tekstu nt jednego spotkania, byłoby zupełną głupotą i stratą czasu.
--- Koniec cytatu ---
Ja uwielbiam czytać opowiadania, jeżeli tekst jest lekki i przyjemny. Nie bez powodu uważam, że kariera nijakiego Windziaka sprzed prawie 10 lat jest najlepszą jaką czytałem. On mnie w sumie zainspirował do pisania karier. Więc tak - lubię bardziej fajne opowiadanie niż samą grafikę, jaka by ona ładna nie była. >:D
--- Cytuj ---Nic nie pomoże. Ludzie nie wrócą do karier tak samo jak nie wrócą do kaset VHS. Coś przemija, pojawia się nowe - tak to jest. A piękne wspomnienia pozostały. :)
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czemu, ale nie potrafię się z tym zgodzić. Sam raz czy dwa razy w tygodniu zaglądam na anglojęzyczne fora i widzę, że ludzie piszą i to nie byle jak. Zresztą, możecie zobaczyć sobie sami - pierwsze forum z brzegu to te oficjalne EA. Ludzie się pogubili myśląc, że teraz bez odpowiednich umiejętności graficznych nie warto startować z karierą, co jest moim zdaniem błędnym rozumowaniem. Tak jak napisałem - sami zobaczcie. Sam "zremasterowałem" (popularne ostatnimi czasy słowa, co tam Activision?) swoją karierę Liverpoolem i wstawiałem tam po angielsku. Masa komentarzy, masa. I to nie takich, które opisywały co wydarzyło się w meczu, który sam grałem. Widać było, że interesowali się tą karierą. Z niewiadomych mi przyczyn po dwóch tygodniach kariera została usunięta, prawdopodobnie o prawa autorskie, bo niejednokrotnie wykorzystywałem w swoich grafikach logotypy Skysports, Champions League itd. Tak przypuszczam, prawdziwego powodu nie poznam. Dobrym przykładem jest także forum Fifapolonia - co jakiś czas jest tam niezły ruch, nie można mówić o stagnacji. Tutaj - fakt, katastrofa. Więc moim zdaniem problem leży w samym forum, nie w ludziach czy tym dziale.
Nie pojmuję też tłumaczenia, że teraz człowiek jest dorosły i nie ma już na to czasu. ;D Mam 24 lata, pracuje, studiuje, mam dziewczynę, nawet od maja zacząłem chodzić na siłownie i biegam! Ostatnio balowałem do białego rana (jakby kogoś nie interesowało to skreślam 8)), ale nie widzę przeszkód, by robić to, co lubię, czyli prowadzić karierki. 8) Fakt, nie ma tyle czasu co kiedyś, no ale... Najwidoczniej jestem jednym z nielicznych, którzy od początku traktują to jako hobby, a nie jakąś dziecinną zabawę. 8) No ale to nie mnie oceniać rzecz jasna kto na co ma ochotę - czy woli pisać kariery czy robić co innego.
Ta dyskusja będzie prowadzić donikąd. Pytań co dalej było multum i dalej nie mamy odpowiedzi. Zostawmy dział w spokoju - jeżeli ma umrzeć na dobre, to umrze i nikt ani nic mu nie pomoże. ;D
kmiron#10:
Masz rację, Rasivo, może też brakuje świeżej krwi? Bo mi osobiście się już zdecydowanie nie chce. Gdyby był taki ruch jak w 2012 czy 2013 roku to prawdopodobnie też by mi się nie zechciało. A mam 18 lat (też dziewczynę, pracę, a na dodatek maturę, ale jakbym bardzo chciał, to by się dało pisać). To po prostu po jakimś czasie nudzi. Co za dużo, to niezdrowo, jak ze wszystkim.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECoś przemija, pojawia się nowe - tak to jest.
--- Koniec cytatu ---
Może to te Pokemony ; D
ebistal:
Czyli praktycznie po świętach się żegnamy ?
Nawigacja
[#] Następna strona