No cóż stało się to już dawno niezaprzeczalną sprawą. Dział karier na pesleague już nigdy nie odżyję, nie ma nawet takich szans. Jak widziałem przez ostatni dłuższy okres jedynie mój post i Palacio, to kompletnie mijało się z celem. To już nie chodzi o robienie tego dla siebie, ale jednak działy karier powstały też po coś, aby podzielić się tym co robimy z innymi, aby mogli zobaczyć, skomentować, pochwalić czy skrytykować. Pojawiały się kariery w celu wzajemnej i przyjemnej oraz czystej rywalizacji, kto będzie miał lepszą karierkę.
Były nadzieje, wiara w reaktywację działu, bo przecież było tutaj aktywnych z 6 karier jakoś zimową porą, ale znów to gdzieś umarło i nie wierzę już w to, aby było tutaj więcej aktywnych karier niż dwie. Niestety taka już prawda, jak to się mówi Live is brutal.
Mi z pewnością było super z*jebi*cie na tym forum w karierach, starałem się aby był on wciąż aktywny i będę miło to wspomniał, bo też przewinęło się tutaj multum znakomitych ludzi ze świetnymi karierami, ale coś kończy się, aby coś mogło trwać, każda historia ma dwa końce kija.
Wszystkim tym, którzy przeczytają to, a zarazem i tym którzy nie zaglądną życzę powodzenia i szczęścia w życiu. Róbcie ludziska to co kochajcie i wspominajcie dział karier. Nie mówię też do widzenia ale do zobaczenia, bo w to że się jeszcze forumowo gdzię spotkamy głeboko wierzę. Adios amigos