Dział Ogólny > Kariery
CO DALEJ?
Palacio:
Ja bym dalej czytał jakbyście tworzyli.
kmiron#10:
Cóż, moja teoria jest taka, że wraz z pojawieniem się szybkiego i praktycznie nielimitowanego internetu w każdym smartfonie kariera stała się formą zbyt obszerną - szybciej niż kiedykolwiek galopuje proces skracania wszelkich komunikatów. Na nieznaną dotychczas skalę następuje spłycanie życia medialnego oraz komunikacji międzyludzkiej. Kariery spotkało to samo, co już dawno książki, następnie publicystykę niemal wszelkiej maści, jeszcze później gazety, a teraz powoli dotyka nawet dłuższych artykułów internetowych. Jeszcze w 2013-14 roku przeciętny młody człowiek nie spędzał każdej wolnej chwili na przewijaniu tablicy na FB, więc był też w stanie poświęcić 5 minut na przeczytanie piłkarskiego fan fiction.
Zdałem maturę, mam sporo czasu, chętnie dla rozrywki i odrdzewienia pióra wróciłbym do pisania po dwuletniej przerwie. Głowa pełna pomysłów. Jestem użytkownikiem dość zasłużonym dla tego działu, starym wyjadaczem (pierwsze opowiadanie prowadzone wiosną 2011 roku). Kiedyś z pewnością mój powrót wywołałby pewne poruszenie na forum, ale patrząc na to, co się tu dzieje - mogę
usiąść i zapłakać, co chyba zrobię, lub poprzestać na podzieleniu się moimi wypocinami z komputerowym notatnikiem. :) :) :)
felicjusz:
po prostu nikt nie lubi karierowiczów :P
pentoza133:
brakuje po prostu nowych...
makapaka.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbrakuje po prostu nowych...
--- Koniec cytatu ---
Brakuje po prostu świeżej krwi tak jak piszesz, zawsze w latach świetności pojawiali się nowi którzy tylko dokładali dziesiątki opowiadań i jakoś się to kręciło...
Nawigacja
[#] Następna strona