Dział Ogólny > Kariery
CO DALEJ?
pentoza133:
Najlepsze czasy tego forum i tej strony przypadały na okres PES6 aż do PES 2012. W sumie po premierze mojego komentarza do PES, równia pochyła. Ostatecznie jesteśmy w 2018 roku. Strona główna nie ma życia. Nikt tu nie wchodzi i nie da się tego trupa reanimować. Proponowałem adminowi współpracę z moim projektem PES, jednak odmówił, twierdząc, że poradzą sobie z reaktywacją. Niestety moim już doświadczonym okiem w internecie, wiem, że mimo najlepszej odsłony jaka się szykuję po PES6 czyli PES2019 ta strona i to forum zostanie już tylko muzeum.
Bartekeuro:
Ten cały projekt PES - to tylko i wyłącznie fuzja z inną stroną :) Na to pesleague nigdy się nie zgodzi.
Co ciekawe - to pesleague miało by dołączyć do nowo powstałej a nie na odwrót :police:
Dla jednych umarłe dla innych - żyje :)
veeq.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo jak? Działamy coś? Piszemy? Korci mnie jakiś start z czymś cały czas.
--- Koniec cytatu ---
;)
dr10:
Sam z chęcią bym zaczął, coś z Serie A(Roma, Inter, Napoli, Lazio, Milan). Ciekawe jak inni użytkownicy co kiedyś się bawili w kariery.
Bartekeuro:
Zamiast pisać tutaj i tracić energię to zakładajcie tematy i wytrzymajcie dłużej jak miesiąc :) :police: >:D
Nawigacja
[#] Następna strona