Autor Wątek: Id:2723 Kolejka:6 Gospodarz:Piotraski Gość:pawelek  (Przeczytany 742 razy)

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 08.10.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 2016
Id:2723 Kolejka:6 Gospodarz:Piotraski Gość:pawelek
« dnia: Grudzień 10, 2016, 15:51:52 »
Argumenty i dowody: Niestety ale gracz przez obowiazki nie mogl zagrac ja bylem wiec jezeli sie nie uda sie zagrac to wo na moja korzysc

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline Piotr@S

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 18.03.2008r.
  • ...:::Piotr@S Rulezzz:::...
Odp: Id:2723 Kolejka:6 Gospodarz:Piotraski Gość:pawelek
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 10, 2016, 22:59:29 »
Pawełek uważam że jesteś trochę nie fair. U innych zawodników mogę dać bardziej bez dyskusji WO ale nie tutaj.

Twoje podejście do ligi drugi sezon wygląda tak samo czyli roszczeniowo. Fakt jeden termin nam się udało ustalić po wielu próbach z mojej strony. Ja się spóźniłem a ty i tak przed czasem zacząłeś spotkanie z kondziorem kiedy byłeś ustawiony ze mną nim dałem znać że się spóźnię. Pozostałe razy to prośba z mojej strony żeby ustawić się na konkretny termin a ty piszesz "jestem teraz" o kosmicznych godzinach i znikasz. Wybacz ale ja nie mam czasu czekać cały dzień na gg (na IRCu cię nie ma) aż PAN będzie. Jestem teraz praktycznie cały piątek i sobotę. W niedziele też będę wieczorem, zapraszam na mecz a jak nie to po WO po jednym meczu dla obu z nas. Tak będzie fair.

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
    • Status GG
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 11, 2016, 09:17:18 »
Pawełek uważam że jesteś trochę nie fair. U innych zawodników mogę dać bardziej bez dyskusji WO ale nie tutaj.

Twoje podejście do ligi drugi sezon wygląda tak samo czyli roszczeniowo. Fakt jeden termin nam się udało ustalić po wielu próbach z mojej strony. Ja się spóźniłem a ty i tak przed czasem zacząłeś spotkanie z kondziorem kiedy byłeś ustawiony ze mną nim dałem znać że się spóźnię. Pozostałe razy to prośba z mojej strony żeby ustawić się na konkretny termin a ty piszesz "jestem teraz" o kosmicznych godzinach i znikasz. Wybacz ale ja nie mam czasu czekać cały dzień na gg (na IRCu cię nie ma) aż PAN będzie. Jestem teraz praktycznie cały piątek i sobotę. W niedziele też będę wieczorem, zapraszam na mecz a jak nie to po WO po jednym meczu dla obu z nas. Tak będzie fair.

spytaj kondzira co mowilem ja sie pjaiwsz nim zaczalem z im grac umowilismy sie na termion ni miales byc nie byles wiec do kogo masz ale cibie caly tydzi nie bbylo bo delegacja czy cos nie wnikam smieszny jestes jak sie umawiasz to szanuj czas graczy jak to mi zasze powtarzales pozdrawaim   na gg mamy sie umawiac nie na ircu nie zgadzasm sie ze ow po jednym meczy ja bylem do gry ty nie wiece nie rozumiem czu ja mam dostac jeden i ty jeden caly ten tydzien gralem termin mielismy cibie nie bylo koniec teamtu narazie

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Autor wątku
    • Status GG
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 11, 2016, 09:24:26 »
Cytat: 19chudy23 w Grudzień 02, 2016, 01:40:39
Gdybym miał czekać co rozegrany sezon na potwierdzenie udzialu to w trakcie jednej edycji zagralibyśmy dużo mniej spotkań ,dlatego uważam że łatwiej napisać o wycofaniu.

Jasne, jak najbardziej rozumiem twoje podejście. Ja niestety mimo nieprzewidzenia takiego scenariusza będę w delegacji więc na pewno większości meczy nie rozegram. Nie widzę też sensu grania ligi bez zaangażowania. Proszę daj znać czy jest możliwość wycofania czy grać ile się da a resztę robimy WO ? 

a o to jak pisales do chudego ze nie bedziesz maail czasu a teraz mam pretensje ze nie zagrels

8BITS-Chudy

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 11, 2016, 10:36:57 »
jako ,że znam sytuacje jednej jak i drugiej strony to jeżeli nie rozegracie wpiszę wo obustronne. Macie czas do wieczora

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 11, 2016, 10:36:57 »