Autor Wątek: 2768 oraz 3001 brunkson Piotraski  (Przeczytany 1240 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Piotr@S

• Junior
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 18.03.2008r.
  • ...:::Piotr@S Rulezzz:::...
2768 oraz 3001 brunkson Piotraski
« dnia: Grudzień 10, 2016, 23:04:33 »
Ja oraz kolega nie wykazaliśmy się zaangażowaniem w rozegraniu meczów i nie ustaliliśmy wspólnego terminu. Sugeruje do WO dla każdego, tak będzie najbardziej fair.

8BITS-Chudy

• Gość
Odp: 2768 oraz 3001 brunkson Piotraski
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 11, 2016, 10:39:54 »
jak rozegracie to zmienie wynik

Jak dzisiaj zagracie to zmienie wynik.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2016, 10:42:27 wysłana przez 19chudy23 »

Offline brunkson

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.11.2011r.
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 11, 2016, 18:18:21 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Piotraski chyba mowisz za siebie"  Ja oraz kolega nie wykazaliśmy się zaangażowaniem w rozegraniu meczów i nie ustaliliśmy wspólnego terminu"
Codziennie do Ciebie pisalem - zerowy kontakt.

Offline brunkson

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 11, 2016, 18:35:35 »
Chudy z tym graczem nie da sie zagrać - patrz na gg 7x sie kontaktowalem on zero. Dzisiaj po dziwnym twoim wpisaniu obustronnego WO chce ponownie zagrać bo napisaleś "jak rozegracie to zmienie wynik

Jak dzisiaj zagracie to zmienie wynik.
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 10:42:27 wysłana przez 19chudy23 »
jak widać nie da się wszystkiego na ostatnią chwile przelozyć bo gosc nie ogarnia z kim ma grac w jakim porządku itd
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 08.10.2015r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 2016
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 11, 2016, 18:46:30 »
odpusc sobie i tak nic nie wywalczysz piotraski sie umawia i nieprzychodiz na umowine spotkanie by grac mecz  apozniej pisze ze fair beedzie wo obustrone
nic mozemy sie umawic i sie nie poajwaivc bo napiszemy ze fair jes wo obustrony ja dzisaj zoatselm ukarany obustronym wo na korzysc grzes , cid ,  ktorzy odezwali sie dwa razy no ale coz ja moge ja adminem nie jestem tak jak ktos napisla w pes 16 gralo sie lpiej na tej stornie mniej problemow bylo z mojej storny koniec tematu

Offline brunkson

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 11, 2016, 22:51:06 »
Gracz piotraski przyjal taka taktyke ze nie wyrabia z meczami to robi post o WO obustronny podczas gdy czlowiek widmo przez dwa tygodnie. To nie jest zachowanie fair play.

Offline Speedeek

• Piłkarz C klasy
  • **
  • Na forum od: 15.11.2014r.
    • Status GG
  • Gram w: pes 2015
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 12, 2016, 09:33:23 »
Popieram powyżej człowiek widmo, umawia się i oczywiście go nie ma i na koniec oczekuje że każdy będzie grał jak on akurat ma czas ostatniego dnia ligi, do wyrzucenia bo w 2 lidze jest dużo chętnych którzy grają regularnie

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
    • Status GG
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 12, 2016, 09:50:44 »
Gracz piotraski przyjal taka taktyke ze nie wyrabia z meczami to robi post o WO obustronny podczas gdy czlowiek widmo przez dwa tygodnie. To nie jest zachowanie fair play.

100% racji szkoda ze chudy tego nie widzi i mowi ze mnie nie nylo pierwszy tydzien to sprawiedliwie bedzie wo obustorny smieszne to sie robi rok temu czekgos takiego nie byl ja nieiwem czy zagram nastepny sezon  bo mam dosyc sie uzerania z takimi graczami jak piotraski pozdrawiam

8BITS-Chudy

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 12, 2016, 10:59:26 »

No wlasnie dlstego ze wszystko widze to nie bede ostatniego dnia przyznawal Ci walkowerow tylko dlatego ze spamowales komuś na gg w ostatnie 2 dni.
Malo tego zazwyczaj byly to godziny poranne w ktorych wiekoszosci nie ma...
Jak chcesz grac to będziesz gral bo ja namawiac Cie nie bede.
ps wiecej skruchy bo idealny nie jesteś

P

100% racji szkoda ze chudy tego nie widzi i mowi ze mnie nie nylo pierwszy tydzien to sprawiedliwie bedzie wo obustorny smieszne to sie robi rok temu czekgos takiego nie byl ja nieiwem czy zagram nastepny sezon  bo mam dosyc sie uzerania z takimi graczami jak piotraski pozdrawiam

Offline pawelek1988

• Piłkarz A klasy
  • **
    • Status GG
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 12, 2016, 11:25:41 »
Chudy to moze wymiana screnami czy spamowalem ostatnie 2 dni czy wiecej co Ty na to zobaczysz wtedy prawde kto i kiedy sie odzywal bo nie bede tutaj ich wszystkich pokazywal

Offline Piotr@S

• Junior
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 12, 2016, 21:46:06 »
To może ja się jeszcze wypowiem w tej gówno burzy. Fakt, w ostatnim czasie mam mniej czasu niż więcej na rozgrywanie meczy. Oczywiście mogę się mylić ale z większością przeciwników próbowałem podejść do tematu w profesjonalny sposób i umówić się na konkretną datę oraz poświęciłem cały ostatni weekend na rozegranie jak największej ilości spotkań. Niestety ciężko od większości osób uzyskać konkretną godzinę a w zamian otrzymuję orientacyjne przedziały czasowe. Powtarzam, meczy rozegrałem ile mogłem i staram się być aktywny na ile mi czas pozwala natomiast wy najbardziej się odzywacie jak admin wpisał walkowery. Walkowery które wystawiłem ja bo wy jako w większości wyżej rozstawieni w rankingu wystawiać nie chcieliście bo wiedzieliście że wtedy macie komplet punktów a w meczu niekoniecznie macie je zagwarantowane. I teraz wy w tych samych postach z walkowerami, wy hipokryci zaczynacie nagle pisać że jak to tak ?!

I jeszcze jedno wam podpowiem, jak wam zależy na tych walkowerach to wrzucajcie jakieś ładne usystematyzowane rzetelne dane do których może odnieść się administrator bo się ośmieszacie. Widzę same posty z bólem serca oraz jedną miniaturę z której nic nie da się przeczytać. A na przyszłość róbcie posty o WO nieco wcześniej jeśli tak bardzo zależy wam na miejscach.

Proszę aby administrator według regulaminu (ogólny zbiór zasad które wszyscy powinniśmy przestrzegać) odniósł się do sytuacji. Ja w porównaniu do kolegów bez dyskusji zgodzę się z każdym rozwiązań jeśli tylko będzie zgodne z regulaminem. Pozdrawiam.

Offline brunkson

• Starszy trampkarz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 12, 2016, 22:21:52 »
To może ja się jeszcze wypowiem w tej gówno burzy. Fakt, w ostatnim czasie mam mniej czasu niż więcej na rozgrywanie meczy. Oczywiście mogę się mylić ale z większością przeciwników próbowałem podejść do tematu w profesjonalny sposób i umówić się na konkretną datę oraz poświęciłem cały ostatni weekend na rozegranie jak największej ilości spotkań. Niestety ciężko od większości osób uzyskać konkretną godzinę a w zamian otrzymuję orientacyjne przedziały czasowe. Powtarzam, meczy rozegrałem ile mogłem i staram się być aktywny na ile mi czas pozwala natomiast wy najbardziej się odzywacie jak admin wpisał walkowery. Walkowery które wystawiłem ja bo wy jako w większości wyżej rozstawieni w rankingu wystawiać nie chcieliście bo wiedzieliście że wtedy macie komplet punktów a w meczu niekoniecznie macie je zagwarantowane. I teraz wy w tych samych postach z walkowerami, wy hipokryci zaczynacie nagle pisać że jak to tak ?!

I jeszcze jedno wam podpowiem, jak wam zależy na tych walkowerach to wrzucajcie jakieś ładne usystematyzowane rzetelne dane do których może odnieść się administrator bo się ośmieszacie. Widzę same posty z bólem serca oraz jedną miniaturę z której nic nie da się przeczytać. A na przyszłość róbcie posty o WO nieco wcześniej jeśli tak bardzo zależy wam na miejscach.

Proszę aby administrator według regulaminu (ogólny zbiór zasad które wszyscy powinniśmy przestrzegać) odniósł się do sytuacji. Ja w porównaniu do kolegów bez dyskusji zgodzę się z każdym rozwiązań jeśli tylko będzie zgodne z regulaminem. Pozdrawiam.

Nie wiem Piotraski czy trudno Ci obiektywnie się odnieść do własnego postepowania. Nie mam ochoty z tobą iść na argumenty bo ich nie masz, nie chciales ze mną zagrać bo miales zbyt duzo meczy do rozegrania. Zanim napiszesz swoje wypociny, ocen rzetelnie sytuacje. Byłeś niedostepny przez dwa tygodnie, ja raptem w sobote za to w niedziele chcialem grać (twój weekend z pesem) ale stwierdziles ze masz za duzo meczy do rozgrywania. Oby takich graczy do ligi zapisywało się jak najmniej bo tylko robi się bałagan na forum.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2016, 22:26:03 wysłana przez brunkson »

Offline mnyszu

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Na forum od: 23.01.2016r.
    • Status GG
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 12, 2016, 23:06:36 »
Nie wiem Piotraski czy trudno Ci obiektywnie się odnieść do własnego postepowania. Nie mam ochoty z tobą iść na argumenty bo ich nie masz, nie chciales ze mną zagrać bo miales zbyt duzo meczy do rozegrania. Zanim napiszesz swoje wypociny, ocen rzetelnie sytuacje. Byłeś niedostepny przez dwa tygodnie, ja raptem w sobote za to w niedziele chcialem grać (twój weekend z pesem) ale stwierdziles ze masz za duzo meczy do rozgrywania. Oby takich graczy do ligi zapisywało się jak najmniej bo tylko robi się bałagan na forum.

Nie zamierzam tutaj nikogo bronić ale akurat aktywność brunksona jest na bardzo wysokim poziomie, na Mircu siedzi dość często, zawsze pisze o mecze, a weźcie wszyscy pod uwagę że w weekendy ludzie mają inne rzeczy niż granie na głowie. ( Bania u cygana i weekeend z kacem) :)

8BITS-Chudy

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 13, 2016, 10:43:25 »
rozpatrzone na korzyść brunksona

Offline Piotr@S

• Junior
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 13, 2016, 21:00:32 »

Proszę zauważ że piszę o ogóle i sugeruję ogólne podejście do tematu, ważne dla mnie żeby było fair dla wszystkich.Sorry ale nie mam czasu na dyskusję w osobnych postach. Poja propozycja też nie musiy być obiektywna i jest tylko propozycją do dyskusji i zatwierdzenia lub odrzucenia co chciał bym zaznaczyć.

Jeśli natomiast miał bym się wypowiedzieć indywidualnie to ty byłeś graczem który najwięcej się interesował i tutaj ze spokojem mogę dać WO na twoją korzyść. Ja nie podołałem co też napisałem do ciebie, mogłeś wstawić to w tym poście śmiało i sprawa była by też wyjaśniona więc proszę bez urazy. Jeśli admin zadecyduję że mam wszystkim dać WO to też nie dyskutował bym jeśli będzie to zgodne z regulaminem, żeby sprawa była jasna.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 13, 2016, 21:00:32 »