To może ja się jeszcze wypowiem w tej gówno burzy. Fakt, w ostatnim czasie mam mniej czasu niż więcej na rozgrywanie meczy. Oczywiście mogę się mylić ale z większością przeciwników próbowałem podejść do tematu w profesjonalny sposób i umówić się na konkretną datę oraz poświęciłem cały ostatni weekend na rozegranie jak największej ilości spotkań. Niestety ciężko od większości osób uzyskać konkretną godzinę a w zamian otrzymuję orientacyjne przedziały czasowe. Powtarzam, meczy rozegrałem ile mogłem i staram się być aktywny na ile mi czas pozwala natomiast wy najbardziej się odzywacie jak admin wpisał walkowery. Walkowery które wystawiłem ja bo wy jako w większości wyżej rozstawieni w rankingu wystawiać nie chcieliście bo wiedzieliście że wtedy macie komplet punktów a w meczu niekoniecznie macie je zagwarantowane. I teraz wy w tych samych postach z walkowerami, wy hipokryci zaczynacie nagle pisać że jak to tak ?!
I jeszcze jedno wam podpowiem, jak wam zależy na tych walkowerach to wrzucajcie jakieś ładne usystematyzowane rzetelne dane do których może odnieść się administrator bo się ośmieszacie. Widzę same posty z bólem serca oraz jedną miniaturę z której nic nie da się przeczytać. A na przyszłość róbcie posty o WO nieco wcześniej jeśli tak bardzo zależy wam na miejscach.
Proszę aby administrator według regulaminu (ogólny zbiór zasad które wszyscy powinniśmy przestrzegać) odniósł się do sytuacji. Ja w porównaniu do kolegów bez dyskusji zgodzę się z każdym rozwiązań jeśli tylko będzie zgodne z regulaminem. Pozdrawiam.