Dział Ogólny > Kariery

UEFA EURO 2020 - Finał: Francja - Portugalia

(1/93) > >>

Bartekeuro:
Info Spoiler for Hiden: Powracam z kolejnym projektem. Mam swoje lata i nie wiem czy będę w stanie dokończyć ową karierę. Celowo zaczynam już w 2017, aby do 2020 skończyć eliminacje. Być może uda się wcześniej.  Pierwszy projekt na forum dokończyłem, po za forum podobnych dokańczałem ok 3-4. Odpuściłem Mundial 2018 gdyż zbyt dużo spotkań jest i jest to projekt ale na 4-5 lat. Może w innym wcieleniu :) Euro 2020 jest to dla mnie eksperyment czy uda mi się coś jeszcze zrobić. Formuła będzie inna niż w realu, nie robię ligi narodów i u mnie baraże zostają, ( w reali baraże znikają , kosztem 4 miejsc dla wygranych w LIDZE NARODÓW ) Miałem zakończyć  z karierami Euro 2016 któremu oddałem dużo serca i  sił. Uważam prywatnie, że już nic udowadniać nie muszę swoje zrobiłem dla karier i dla siebie.  Jeśli w trakcie forum nie umrze to myślę, że uda się pobawić kilka lat. Jak umrze to pewnie dokończę w swoim magicznym zeszycie :) To tyle ode mnie słowem wstępu. Ruchu się nie spodziewam, bo forum odwiedza mało osób. Jednak miło jest poczytać coś oprócz własnych wypocin.

Po fantastycznym turnieju UEFA EURO 2016 przyszedł czas na pierwszy akcent, a raczej prolog UEFA EURO 2020. Przed nami 270 spotkań eliminacyjnych do tego 8 spotkań barażowych co daje nam blisko 2 lata zmagań o 24 wolne miejsce w Euro 2020. Co istotne żadna reprezentacja nie ma zapewnionego awansu gdyż jubileuszowy turniej zostanie rozegrany w aż 13 miastach całej Europy.

Jeśli chodzi o same eliminacje to awans uzyskają:

Zwycięzcy z każdej z 9 grup
Druga drużyna z każdej z 9 grup
2 najlepsze zespoły z 3 miejsc
Pozostałe zespoły z 3 miejsc oraz najlepszy zespół z 4 miejsca zagrają w barażach o pozostałe 4 miejsca w turnieju.

Na podstawie Eliminacji Euro 2016 i samego Euro 2016 reprezentacje zostały podzielone na 6 koszyków. Najpierw losowane będą zespoły z ostatniego koszyka i tak aż do najlepszego. Polska znalazła się w 2 koszyku po tym jak odpadliśmy w 1/8 finału. Bardzo trudne zadanie czeka Anglię, Walię i Austrię które będą losowane z 5 koszyka. Jeśli los nie będzie łaskawy dla tych zespołów to mogą na starcie być na przegranej pozycji.  Jednak jesli spojrzeć chociaż na koszyk nr 4 to teoretycznie wydaje się stawka być słabsza niż koszyk nr 5. Co przyniesie los wszystkim reprezentacjom?? Czekamy na podział na grupy Eliminacyjnych UEFA EURO 2020.

Podział na koszyki przed losowaniem:

ebistal:
No cóż na tą chwilę mamy jedynie podział na grupy, nic więcej jak dotąd nie wiemy i czekam na pierwszą zapowiedź/pierwsze mecze. Kariere EURO 16 prowadziłeś ciekawie i zaciekle, więc jestem pewien, że tutaj będzie tak samo, a wyniki - będą sensacje :D

Bartekeuro:
Jak już to nie znamy jeszcze podziału na grupy, a jedynie na koszyki :)

ebistal:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak już to nie znamy jeszcze podziału na grupy, a jedynie na koszyki :)

--- Koniec cytatu ---

Mój błąd ;D

Bartekeuro:
Obecnie mam dużo spraw po za forum więc dlatego cisza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej