Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
Gunner_Gesik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFakt ;/ Niestety nigdzie nie słyszałem o jakiejkolwiek informacji, aby cokolwiek z oszukiwaniem i uciekaniem w nowym PESie miało ulec zmianie. Ktokolwiek widział, ktokolwiek słyszał i ktokolwiek coś w tym temacie wie lub wiedzieć będzie, niech podzieli się informacjami.
--- Koniec cytatu ---
Konami nic teraz z tym nie zrobi ze ktoś ucieka bo to tylko beta. Nie pamiętam kiedy rozegralem ostatnio mecz od 1 min do 90....
johnsing:
Tianse sprawdz sobie moze co znaczy słowo ,,odpuszczać". Ewidentnie tego słowa nie rozumiesz skoro nadal pierdolisz bez sensu,zal tracić na takiego cwaniaka czas. Jakbyś chciał jeszcze cos dodać to wyślij wiadomość prywatną, ludzi nie interesują twoje żałosne wywody. Wystarczyło podac link jak to zrobiłeś nie dodając prowokujących treści i tylko sie skompromitowałeś troszkę z czym i tak sie nie zgodzisz pewnie. Lepiej nie sprawdzić czy jest patch na konsole niz zachowywać sie jak ty w Internecie :) Pozdrawiam i powodzenia w ,,oraniu" trolli z fify 😊
Co do uciekania z meczy to narazie sie z tym nie spotkałem mimo wygranych a troche w bete pograłem.
Prędzej stoją w miejscu i przestają grać, to tez denerwuje :)
Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETianse sprawdz sobie moze co znaczy słowo ,,odpuszczać". Ewidentnie tego słowa nie rozumiesz skoro nadal pierdolisz bez sensu,zal tracić na takiego cwaniaka czas. Jakbyś chciał jeszcze cos dodać to wyślij wiadomość prywatną, ludzi nie interesują twoje żałosne wywody.
--- Koniec cytatu ---
Z takiego bełkotu trudno cokolwiek zrozumieć.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWystarczyło podac link jak to zrobiłeś nie dodając prowokujących treści i tylko sie skompromitowałeś troszkę z czym i tak sie nie zgodzisz pewnie.
--- Koniec cytatu ---
Możesz po polsku napisać? Rozumiem tylko tyle, że Twoim tokiem myślenia kompromitują się Ci którzy znają forum, zaś Ci którzy od 6 lat na nim są, podkreślają swój staż aby się dowartościować i nie mają zielonego pojęcia co jest na forum po tych 6-ściu latach, się nie kompromitują. Brawo. Brawo dla tego Pana. Ktoś kto podkreśla w pierwszym zdaniu kim on tu nie jest i jak długo jest na forum, nie mając pojęcia co na nim jest, według niego ta osoba się nie kompromituje... Brak słów. Jak ktoś go zna, to cofnijcie go z powrotem do jakiejś trzeciej klasy podstawowej. Może nawet do drugiej.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Co do uciekania z meczy to narazie sie z tym nie spotkałem mimo wygranych a troche w bete pograłem.
--- Koniec cytatu ---
A ja analfabecie próbowałem coś wytłumaczyć... Zamiast grać dużo "meczy", mógłbyś odrobić lekcje. Ewentualnie idź nazbieraj trochę "kasztany". Datą rejestracji na forum swojego IQ nie nadrobisz...
Można ukryć jego posty na stałe, aby mi się nie wyświetlały, czy coś w tym stylu? Oczy krwawią gdy czyta się łamane wypociny z błędami na poziomie dzieci, które dopiero uczą się pisać, pomijając już to, że w ogóle nie rozumieją co się do nich pisze.
johnsing:
Wiedziałem ze bedziesz sie czepiał literówek i błędów :) Innych nie poprawiasz i to mi wystarcza 😄 Czepianie sie takich pierdół to zwykła oznaka słabości i debilizmu. Chcesz kontynuować to napisz na priv a jak nie to sie odczep ( to takie kulturalne spier... w twoim stylu)
Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzepianie sie takich pierdół to zwykła oznaka słabości i debilizmu.
--- Koniec cytatu ---
Faktycznie. Wszystkie szkoły to słabość i debilizm, dlatego żadnej nie skończyłeś 8)
Więcej się do Ciebie nie odzywam, możesz tam sobie pisać co chcesz. Twojego bełkotu i tak nikt nie zrozumie, a do Ciebie informacje dotrą i tak po sześciu latach :laugh:
Nawigacja
[#] Następna strona