Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

Pes 2018.

<< < (23/159) > >>

simonldz:
psg na wszystko rzuci pół miliard z podatkami i pensjami ale dla nich to żaden problem. Opuścił trening, wyjechał z ośrodka to już chyba nawet nie kryje się z tym, że ma dosyć, a co messiego to ponoć właśnie mierzi go jego pozycja w cieniu argentyńczyka i umówmy się nie ma takiego statusu w barcelonie co messi. Sami kibice barcy na oficjalnej stronie głosowali, że jak za 220 mln ma odejść to droga wolna więc też nie będą za nim tęsknić.

macphisto666:
A mnie ciekawi czy gameplay w demie jest finalny, czy jeszcze Konami przed premierą zdążą wprowadzić korekty.

Gunner_Gesik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mnie ciekawi czy gameplay w demie jest finalny, czy jeszcze Konami przed premierą zdążą wprowadzić korekty.

--- Koniec cytatu ---
Gameplay w demie będzie się różnił od tego z bety A co dopiero w finalnej wersji.

Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETa cała szopka jest po to żeby dostać nowy lepszy kontrakt :p

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie tak samo jak szum wokół C. Ronaldo w tym sezonie, że niby wraca do United. Wszystko miało na celu tylko zaszumienie afery podatkowej związanej z tym piłkarzem i nic więcej.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mnie ciekawi czy gameplay w demie jest finalny, czy jeszcze Konami przed premierą zdążą wprowadzić korekty.

--- Koniec cytatu ---

W tamtym roku była różnica pomiędzy wersją demo a finalną która ukazała się w dniu premiery. W tym zapewne będzie tak samo :)

simonldz:
Jak się wykonuje rzuty wolne? Za ch nie udało mi się tego rozkminic.

Ps. Jednak będą musieli zmienić okładkę bo Neymar pożegnał się z kolegami i rywalami z Realu Madryt i leci do kataru podpisać kontrakt:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej