Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
Gunner_Gesik:
Widzieliscie te noty piłkarzy? :O
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
3:36 się zaczyna.
Przecież niektore z nich są z kosmosu. I mówię to ja fan Arsenalu.
Ktoś zna typa i może potwierdzić ze to wiarygodne?
Tianse:
Rating piłkarzy mało wiarygodny, chyba że to jest jakiś max, typu 50lvl aktualnie w myClub, a normalnie będzie zaczynać się od 30lvl. Póki co za wcześnie na takie informacje i rok temu było mnóstwo fejków typu PES 2016 z modami i nakładkami graficznymi jako niby wyciek z PES 2017. Bądźmy realistami - taki West Ham, nie urażając nikogo, ale w wyjściowej 11 ma mieć więcej piłkarzy z czarnych piłek niż ze srebrnych? Przecież to drużyna która nie znalazła się nawet w TOP 10 Premier League, więc gdyby zespoły tego pokroju miały mieć w składzie po kilku piłkarzy z ratingiem 85+, to wersja 2018 miałaby kilku srebrnych, trochę złotych i samych czarnych piłkarzy.
loy1004:
Ten gościu ma zawsze dobre info jeździ na e3 i nie wali fejkow przecież to jakaś wersja alfa czy tam beta i jeszcze demo to czego wy się spodziewacie po statach aktualne składy i statystki są zawsze na premierę...
nowy trailer z E3 już jest w lipcu beta testy online oczywiście nie na PC ja nie wiem co oni tam biorą ale musi być dobre
simonldz:
Byly jakieś info o legendach? Ronaldo Luiz nazario de lima promuje teraz fife a szkoda by było aby zabrakło go w pesie. Co do wersji pl to będzie pierwsza wersja wydana przez techland wiec jakiś cień szans jest ale cudów bym się nie spodziewał.
matyjasik90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEByly jakieś info o legendach? Ronaldo Luiz nazario de lima promuje teraz fife a szkoda by było aby zabrakło go w pesie. Co do wersji pl to będzie pierwsza wersja wydana przez techland wiec jakiś cień szans jest ale cudów bym się nie spodziewał.
--- Koniec cytatu ---
no Pl raczej nie będzie
Nawigacja
[#] Następna strona