Tak, to jest "normalne" W PES 2017 też tak kilka razy mi się zrobiło. Średnio raz na 100 losowań special agenta tak się robiło i nie tylko mi. Dziwne, ale czasem tak jest i nie pozostaje nic innego jak tylko się cieszyć, bo przecież przełącza się na tryb 100% czarna piłka Czasem też się zdarzało, że jak zatrzymało się obok czarnej to potrafiło przeskoczyć na czarną (do przodu lub, lub cofnąć o jedną do tyłu). To taka przypadłość na którą nikt nie narzekał
haha dostał czarna i sie dziwi niech idzie na tace lepiej dać ...
potem padł ronaldo z toty ;p
Słuchajcie a moze to cos z moimi ustawieniami online albo routerem czy wy tez nie mozecie grac online na pc ??
Hej .Wywala mi taki komunikat....Co to może być ?
Hej .Wywala mi taki komunikat : REJESTRACJA lub LOGOWANIEParametry kompa ok : REJESTRACJA lub LOGOWANIECo to może być ?
Siema, nie wiem czy temat już był ale zakupiłem edycję Legendarną na X1 i brak mi w nim monet, maradony i bolta.... Ktoś zna przyczynę? Trzeba coś aktywować, zarejestrować się albo coś? Pudełko eleganckie, usb w komplecie napisane JAK BYK, że edycja legendarna a w inboxi'e jak w zwykłym preorderze. Ma ktoś podobnie?
Działają dziś serwery na Pc/Steam ?