Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

Pes 2018.

<< < (9/159) > >>

Tianse:
Fabek, tu chodzi o SYMULACJĘ, czyli managery, a nie gry kopane jak PES czy FIFA. Niestety.

loy1004:
Na Twitterze już się tam spuszczają na Adama ze Online działa świetnie zero lagow idealne tempo itd ktoś już grał może to potwierdzić?

matyjasik90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa Twitterze już się tam spuszczają na Adama ze Online działa świetnie zero lagow idealne tempo itd ktoś już grał może to  ? Grałem nie wygląda że brak laga chociaż moi zawodnicy jakoś po wciśnięciu przycisku nie reagowali . Ogólnie nie jestem fanem gry online więc mam wylane ale widać jakaś poprawę co do 17

--- Koniec cytatu ---

Never_Soba:
Ja właśnie ukończyłem pierwsze spotkanie. Konsola PS4 - 0 LAGÓW , gra chodzi bardzo płynnie. Ogólnie grało się hmmmm zajebiście ;] Jedynie zauważyłem, że bramkarze dalej robią straszne błędy. I bramki z 3 w meczu - 2 z główek ;] Mam nadzieję, że nie wchodzi wszystko jak w 17

damian85osg:
Lagi są jak skurwesyn i te spowolnienia... obejrzałem kilka filmów na YT z meczów online. Do cholery! a już myślałem, że w tym roku skuszę się na zakup pesa, a tak pozostaje ta niepewność

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej