Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

Pes 2018.

<< < (2/159) > >>

matyjasik90:
Myślicie że Techland zadziała aby PES był po pl?

Chałwa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMyślicie że Techland zadziała aby PES był po pl?

--- Koniec cytatu ---
Pewnie tak samo jak co roku ;)

Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMyślicie że Techland zadziała aby PES był po pl?

--- Koniec cytatu ---

Przecież aby zrozumieć wersję angielską wystarczy raptem wkuć kilka słówek. Nawet słownika kupować nie trzeba, bo każdy smartfon google ma, więc jak dla mnie opłacalność robienia polskiej wersji jest zerowa, także wersja PL zapewne nie ujrzy światła dziennego :)

Ziqsu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież aby zrozumieć wersję angielską wystarczy raptem wkuć kilka słówek. Nawet słownika kupować nie trzeba, bo każdy smartfon google ma, więc jak dla mnie opłacalność robienia polskiej wersji jest zerowa, także wersja PL zapewne nie ujrzy światła dziennego :)

--- Koniec cytatu ---

Masz rację, ale bardziej chodzi o to, że Konami olewa jedną z dużych grup docelowych.

MGS:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież aby zrozumieć wersję angielską wystarczy raptem wkuć kilka słówek. Nawet słownika kupować nie trzeba, bo każdy smartfon google ma, więc jak dla mnie opłacalność robienia polskiej wersji jest zerowa, także wersja PL zapewne nie ujrzy światła dziennego :)

--- Koniec cytatu ---
Gra w mayclub bez znajomości angielskiego już taka łatwa nie jest.
Inna sprawa, że przy ogólnie słabej sprzedaży PESa pewnie już nigdy niedoczekany się wersji pl.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej