Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
loy1004:
Pamiętajcie ze beta jest po to by naprawić online to nie jest finalny kod gry Adam potwierdził ze finalny będzie w demo które ogłoszą na gamescom i ma być naprawdę duże cokolwiek to oznacza zgłaszajcie swoje problemy na twiterze do Adam Bhati Asim Tanvir i @officialpes wypełnijcie tez ankietę zadowolenia lub nie zadowolenia z bety oni w tym roku naprawdę słuchają społeczności a każda opinia może pomóc w naprawieniu online.
Gunner_Gesik:
Przecież w zeszłym roku też niby było otwarci na uwagi graczy i ich sluchali ,a nawet pewna grupa youtuberow zajmujacych się przede wszystkim pesem zgromadziła się w raz z Adamem i mieli powiedzieć co im się podoba a co nie.
Szkoda że w demie nie będzie można grać online
Gunner_Gesik:
Ogólnie liczę na to ze W KONCU zrobią coś z division online . Np. Wprowadza 3 pkt za zwycięstwo A nie te punkty ktore sa przypisane dodo kazdej druzyny.
Chyba jest szansa że arsenal bedzie miał licencje bo w becie widnieje obrazek zespolu w orginalnych strojach z tamtego sezonu.
matyjasik90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo kiedy beta trwa?
--- Koniec cytatu ---
chyba do końca miesiąca ale nie jestem pewien
NGK:
Ja miałem okazje zagrać w bete. Wczoraj rozegrałem około 15 spotkań i gameplay jest bardzo przyjemny, wszystko chodzi płynnie. Jedyny minus to bramkarze, wydają się niezbalansowani - raz wpada farfocel, a raz bramkarz broni strzał, którego nie da się obronić.
Co do lagów to bez wątpienia jest lepiej niż w 17 oraz u konkurencji. Chwile sprawdzałem łącza moje i graczy i z reguły lagi brały się z winy moich rywali, a nie ze względu na serwery KONAMI. Mimo wszystko czekam na PC'ta ;)
Nawigacja
[#] Następna strona