Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

Pes 2018.

<< < (144/159) > >>

Johny B.:
od razu ich na black list niech potem maj problem  ze znaleziemniem przeciwnika

plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEk...a normalnie zaraz się załamie, 5 meczy i pięciu szmaciarzy, rating po 400 ,strzeli jakąś 1 na siłe bramke pod koniec meczu , normalnie nie mam słów

--- Koniec cytatu ---
Ty Misiu trochę szacunku do ludzi, to ze ma rating 400 nie upoważnia cię do nazywania kogoś szmaciarzem czy frajerem. Zreszta jak gram z kims wyrażnie ode mnie lepszym , to nawet jak mam masę fuksa,  to często w końcu rywal znajduje na mnie sposób . Zwyczajnie jak ktoś jest dobry, to zmieni sposób gry i w koncu wcisnie.

Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETy Misiu trochę szacunku do ludzi, to ze ma rating 400 nie upoważnia cię do nazywania kogoś szmaciarzem czy frajerem. Zreszta jak gram z kims wyrażnie ode mnie lepszym , to nawet jak mam masę fuksa,  to często w końcu rywal znajduje na mnie sposób . Zwyczajnie jak ktoś jest dobry, to zmieni sposób gry i w koncu wcisnie.

--- Koniec cytatu ---
chodzi o to że koleś cheatuje , jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem , to 3 razy się zastanów zanim coś napiszesz, ja mam szacunek do wszystkich grających uczciwie, ceniących dobrą zabawe

Tianse:
Plaga oszustów też jest spowodowana trochę zła decyzją Konami o wynagrodzeniach. Za porażkę jest 600GP podstawy i nawet z bonusami ciężko jest wyciągnąć sensowny wynik, a za to nie utrzyma się chociażby zawodników, bo nie starczy na kontrakty, więc dużo osób oszukuje aby nie być w plecy. W zeszłym sezonie w drugiej części sezonu Konami zmieniło wynagrodzenia i za porażkę było 1000GP podstawy, co zmienia w ogóle ekonomię, bo tu już z bonusami można nie być tak bardzo w plecy przy porażce. Ja odniosłem wrażenie, że przy tej lepszej ekonomii mniej osób oszukiwało. Być może to tylko moje wrażenie i jest złudne, jednak takowe mam.

domin99:
witam wie ktos moze gdzie raportuje sie nieuczciwych graczy chodzi mi o adres www...sory za znaki ale klawiatura niemiecka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej