Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
Fred23X:
Zjebana jest na maxa ta wersja ...
Jacinho:
Te dni, kiedy nie ważne czy operujesz padem,
czy odkładasz go na bok,
twoi zawodnicy grajà tak samo...
:o :( >:(
...
Losowanie piłek z zeszłego agenta:
Nie mam za dużo GP więc losowałem to co wygrałem plus kilka losowań na które było mnie stać - czyli jakieś 10 maksymalnie.
Cztery z nich to zatrzymanie piłki tuż obok czarnej.
Losowanie dzisiaj za wygrany mecz - piłka zatrzymuje się na srebrnej pomiędzy złotà i czarnà ;D
MatAnd:
Ja już odpuściłem kupowanie piłek, mam 10 piłek darmowych do otwarcia, 200 piłkarzy w zespole (z czego jakaś setka na lvl.1) i zupełnie nie wiem kim grać. Przydałaby się promocja na sloty, by jeszcze z 50 miejsc wykupić i styka.
Johny B.:
Dla mnie kozak to Feliniani wszystko zabeirze w srodku pola. A Werner strzela z kazdej pozycji Nie marzekam tez na Milika bo w kryzysowych meczach potrafi wejsc i rozstrzygnac meczyk. Ogolnie spoko ale z losowaniami to tak jak mowicie lipa same srebrne wchodza. Ostatnio dwa losowania pod rzad trafilem obok czarnej. Mysle ze tymi losowaniami to komputer steruje i jakbys nie krecil to ci nie da tylko sam wylicza sile twojej druzyny i odpowiednio dobiera zawodnika.
NinjaCommando:
Dajcie spokój.
PES 2018 jeśli chodzi o gre online to istne gówno.
Pełno noobów ,którzy mają wyuczone patenty w grze i jeśli jesteś dobrym ale nie graczem ,który jest no life-m ,to i tak przegrasz.
Gra dobra jedynie na granie ze znajomymi przy browarku.
Ciągle to samo ,czyli "long ball" i "one two" gdzie ta druga opcja dość często to sytuacja 1v1.
Wejście w pole karne i kilka szybkich podań z pierwszej piłki ,to 99% gol.
Podejście do lini bramkowej i podanie wzdłuż w okolice bramkarza przeciwnika i ciśnięcie przycisku strzału ,to kolejna metoda na szybką bramkę.
Już totalnymi pajacami są ludzie ,którzy wbiją bramkę ,a później cofają piłke do własnej obrony i grają w "dziada"
Źle wydane pieniądze.
Kolejny PES powinien być wydany pod nazwą "PES ONE TWO + DLC LONG BALL"
Gdyby dali opcje wyłączenia w online one two ,to gra by była bardzo dobra ,a tak ten sam kał co zawsze.
Nawigacja
[#] Następna strona