Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie
Pes 2018.
Badolf:
Witam, Panowie mam problem z PES 2018, mianowicie: czy zauwazył ktoś, bądź ma podobnie jak ja że pomimo ustawienia opcji graficznych na maks, występuje dziwny problem z cieniowaniem zawodników np. przy karnych? zamiast normalnych cieni tzn. pełnych mam bardzo dużo "czarnych małych kwadracików". Wydaje mi się że wcześniej tego nie było, bądź nie zwróciłem uwagi. Mam najnowsze sterowniki GTX 980 Ti, WInd 10 świeżo po formacie, instalka czysta. Pomoże ktoś? Przesyłam link do zdjęcia:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Fred23X:
KONIEC QRWA Z TĄ GRĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przegrywam mecz bo , moi strzelają po słupkach a kurdupel Maradona wygrywa główkę w polu karnym z Ramosem w 92 m, chyba japonców pojebało już do końca , koniec, gra leci na śmietnik i 2019 nie kupie na pewno , KONIEC !!!!
Jacinho:
Jak ci idzie Fred? Wyrzuciłeś grę czy ci przeszło trochę?
Fred23X:
Odpoczywam od niej, gram w FUT w Fifę, ta qrwa laggerów też nie brakuje
Jacinho:
Ja pogrywam trochę ale nerwy rosną z każdą chwilą.
PES spadł na psy.
Konami obiecuje znowu złote góry w nowym 2019 pesie ale już beze mnie.
Szkoda zdrowia.
Chyba że wypróbuje darmową wersję jak będzie bo nie zapłacę za te gówno ani złamanego grosza.
Ubili tą grę jak Metal Gear Solid.
Grałem ostatnio trochę i nawet dobrze mi szło - dobre połàczenia, mało lagów, skrypty mniej wkur*iały...
Doszedłem do drugiej dywizji i ku*wa znowu siè zaczęło - zero kontroli nad zawodnikami itd. Typowe, bezgłowe kurczaki. Po kilkunastu meczach jak to zwykle bywa zatrzymałem się w siudmej dywizji 😃 - ku* wa standarty konami.
Pobiłem też rekord w ilości naciśnięć przycisku, żeby przełàczyć na właściwego zawodnika. Siedem razy! Siedem razy, żeby w końcu trafić na zawodnika, którego chcę kontrolować. Konami nie ma litości.
Nawigacja
[#] Następna strona