Dział Ogólny > Aktualności
Zapisy do VI sezonu ligowego wystartowaly!!!
inespe:
Mnie np denerwuje taki aspekt, że powiedzmy na rozegranie ligi jest powiedzmy 3 tygodnie, i przez 2 tygodnie lub 2,5 tygodnia ktoś nie gra i potem w ostatnie 3/4 dni wymaga że szybko i w ogóle, zgania wine na kogoś bo czasu nie ma
8BITS-Chudy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMnie np denerwuje taki aspekt, że powiedzmy na rozegranie ligi jest powiedzmy 3 tygodnie, i przez 2 tygodnie lub 2,5 tygodnia ktoś nie gra i potem w ostatnie 3/4 dni wymaga że szybko i w ogóle, zgania wine na kogoś bo czasu nie ma
--- Koniec cytatu ---
Masz racje,ale tacy gracze nigdy nie byli uprzywilejowani a w momencie kiedy inny gracz byl dostepny przez caly ten okres to na pewno taka osoba nie dostala wo na swoja korzysc.
Speedeek:
Kiedyś był taki fajny zapis w którymś sezonie że jeśli do połowy czasu trwania ligi nie rozegra się przynajmniej połowy spotkań to jest out z ligi i wtedy taki pawelek który przez cały sezon rozgrywa 7 spotkań dostałby od razu kopa i nie było by problemu
8BITS-Chudy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKiedyś był taki fajny zapis w którymś sezonie że jeśli do połowy czasu trwania ligi nie rozegra się przynajmniej połowy spotkań to jest out z ligi i wtedy taki pawelek który przez cały sezon rozgrywa 7 spotkań dostałby od razu kopa i nie było by problemu
--- Koniec cytatu ---
ale to nie jest takie proste poniewaz ja nie mam takich uprawnień żeby modyfikować tabelę w dowolnym moemncie. Jedyna opcja jest wpisanie wo do konca terminarza.
Speedeek:
a to szkoda '/
Nawigacja
[#] Następna strona