Dział Ogólny > Aktualności
Master League!! -zapisy otwarte (wiecej informacji w komentarzach)
8BITS-Chudy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchodzi mi ,aby każdy z uczestników wyraził od siebie swoje zestawienie ekip i ty jako administartor wybierzesz ,to zestawienie ,które będzie się najwięcej razy powtarzało tzn (ekipy które się powt... najczęściej te wybierasz) .
--- Koniec cytatu ---
Ja jestem otwarty na propozycje wiec nie widze problemu :)
adipes:
brawo ty :PW razie pomocy jakiejkolwiek pisz priv.
brunkson:
W końcu pomysł wypalił. 10zł nie majątek a jedynie doda dodatkowej rywalizacji o zgarniecie nagrody. Moim zdaniem Drużyny 4* czy to Państwa czy kluby obojętne. Chodzi o dobrą zabawe. Duzo tutaj bedzie patrzenia na ręce organizatorowi tej ligi ale jak jasno ustali się co za 1 miejsce-2 miejsce i 3 miejsce to nikt nie powinien psioczyć a i dodatkowym plusem bedzie napewno to że Ci ktorzy sie zapisza(wplacą) to będą grali.
8BITS-Chudy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW końcu pomysł wypalił. 10zł nie majątek a jedynie doda dodatkowej rywalizacji o zgarniecie nagrody. Moim zdaniem Drużyny 4* czy to Państwa czy kluby obojętne. Chodzi o dobrą zabawe. Duzo tutaj bedzie patrzenia na ręce organizatorowi tej ligi ale jak jasno ustali się co za 1 miejsce-2 miejsce i 3 miejsce to nikt nie powinien psioczyć a i dodatkowym plusem bedzie napewno to że Ci ktorzy sie zapisza(wplacą) to będą grali.
--- Koniec cytatu ---
żeby pomysl wypalił to musimy mieć odpowiednią ilość graczy :)
wydaje mi się że jak będzie 10 osób to możemy ruszyć z graniem i ewentualnie zrobić mecze x2.
brunkson:
Chudy otworz zapisy to sie przekonamy ile osob sie zapisze. A tak z innej beczki to zapraszam graczy z pesleague.pl na turniej ktory odbedzie sie 21 maja w Lublinie offline na ps4 w pes 2017. Nie gralem jeszcze na ps4 ale jade sie sprawdzic na tle innych. Fajnie byloby gdyby ktos wpadl z tego portalu.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona