Wszystko to wygląda pięknie ale bardzo martwi mnie kwestia optymalizacji czy się przyłożyli i nie będzie input laga offline jak na PS4 czy po prostu dadzą jakiś smieszny port jak to było z pro 14
Kolejna sprawa to zawartość wiadomo ze na PS4 będzie wszystko wyjście z tunelu będą stadiony będą pokazówki tych stadionów kiboli itd czy znów tak będzie że wykastrują wersje PC ze wszystkiego co się da bo maja jakieś śmieszne umowy z SONY i na PC będzie 13 stadionów w DLC dostaniemy tylko mordy i to wszystko w 17 na PS4 były nowe stadiony w dlc PC oczywiście ominęli.
MYŚLĘ ze nie ma się jeszcze co cieszyć za szybko coś czuje ze to jest zbyt piękne by było to wszystko na PC i będzie to tylko ładna grafika.
dokładnie w zasadzie najbardziej interesuje mnie kwestia z input lagiem... tak na marginesie nie wiem jakim trzeba być lowem w PESa albo jakimś początkującym PESiarzem, zeby tego nie dostrzec tych opoznien i jaki ma to wplyw na przyjemnosc z gry.
Może będzie lepiej, ale wątpię, że coś na tym silniku FOx bedzie sie dalo zrobic... ogolnie teraz gry nowej generacji w szczególności dynamiczne wymagają monitora 144 hz + odblokowane fps na poziomie minimum 120 fps wtedy nie masz ani tyci input laga
ale da się troche zniwelowac na 60 hz.. jest pare sposobow nie wiem jaki ty uzywasz ...ja sync off + dxtory zablokowane na 60 fps i obraz super idzie albo zablokowane na 120 fps = mniejszy lag albo obraz troszke szarpie